2023

5 gode grunner til å kjøpe plasthall

Er du på jakt etter ny plasthall? Rubbhall har isolerte og uisolerte plasthaller til all slags bruk.

Plasthallene våre er fleksible. Du kan få de akkurat som du vil! Hvor mange porter trenger du, skal det være vinduer, er det behov for ventilasjon? Vi skreddersyr hallen for deg og sørger for at den passer til akkurat det du trenger. Her får du 5 gode grunner til å kjøpe plasthall!

Lagerhall, produksjonshall eller sportshall – vi har utvalget!

Våre plasthaller brukes ofte som lagerhaller, produksjonshaller og bulkhaller. Vi leverer også haller til ulikt bruk innen olje- og gassektoren, i havneområder og på store industriområder. I tillegg har vi haller som fungerer veldig bra som sportshall og ridehall.

Hallene våre passer med andre ord til det aller meste. Lurer du på om Rubbhall er noe for deg og din bedrift? Les videre for å se alle fordelene du får ved å velge en hall fra oss.

Fleksible plasthaller til all slags bruk

Rubbhall kommer i både isolerte og uisolerte løsninger, kanskje det er behov for begge hos dere? Vi har mange kunder som har flere behov på samme tid. Se hvordan en av våre kunder løste dette med en stor dobbelhall som har både en isolert del – og en uisolert del, i en og samme hall.

Visste du forresten at vår isolerte hall også hjelper til med å redusere støy? Den passer derfor veldig godt på flyplasser, byggeplasser og andre prosjekter som trenger å beskyttes mot uønsket lyd.

En plasthall fra Rubbhall kan brukes til det meste. Isolerte løsninger gir god beskyttelse for vær, vind og uønsket støy.

Hvorfor velge Rubbhall

Vurderer du å kjøpe plasthall og lurer på om Rubbhall er noe for deg?  Mest sannsynlig er Rubbhalls kvalitetshaller det rette valget, og det er mange grunner til å velge Rubbhall som din neste dukhall.

Under har vi samlet sammen 5 gode grunner til hvorfor din neste hall bør være en Rubbhall:

  • Fleksible løsninger

Mange velger våre hall-løsninger på grunn av de fleksible løsningene. Hallene kan settes opp på nesten alle underlag, de settes opp fort, og krever lite vedlikehold i etterkant.

  • Flyttbare haller

Alle hallene er våre er flyttbare. Vi har flyttet haller over hele landet! Er det behov for en ny hall på prosjektet kan den flyttes – uansett om det er på samme område eller et annet sted.

  • 10 års garanti

Vi er de eneste på markedet med 10 års garanti på alle haller! Vi vet at kvaliteten på hallene vi leverer er i toppklasse, og har som eneste leverandør i Norge 10 års garanti på alle hallene våre.

  • Rask levering og montering

Hallene våre settes opp raskt og effektivt, og kan settes opp på de aller fleste underlag.

  • Levetid over 30 år

En plasthall fra Rubbhall har en forventet levetid på over 30 år. Når du velger en hall fra oss, velger du en hall av den aller beste kvalitet.

Plasthall i steinbrudd med traktor
Haller fra Rubbhall passer godt som produksjonshaller.

Er det god kvalitet på duken på plasthaller?

Det er mange som spør oss om kvaliteten på duken vi bruker, og mange blir overrasket over hvor bra den egentlig er. Duken vår er spesiallaget for å tåle de mest krevende værforhold, og hallene våre blir ofte brukt på steder som har mye vær, som i havner og andre værutsatte områder.

Duken er laget på en måte som gir svært lite blafring. Den er meget stabil og gir suveren beskyttelse for vær og vind. Den er produsert av franske Serge Ferrari, og er kjent som den beste duken på markedet.

Den originale Rubbhallen

Det er vi, Rubbhall Norge, som har den originale Rubbhallen. Det har vi hatt i over 50 år, og hvert år leverer vi kvalitets-haller til fornøyde kunder landet over. Og det er vi ekstra stolte over. Lurer du på om Rubbhall er det rette valget for deg og din bedrift? Kontakt oss i dag!