2022

Bobilhotell fra Rubbhall er klar for innsjekk

Fleksibel bruk gir fleksible haller. Les mer om Rubbhallen som brukes som bobilhotell her!

I Tønsberg leverte vi nylig en ny hall som brukes som bobilhotell. Den isolerte Rubbhallen har oppstillingsplass til 29 bobiler.

– Vi er godt fornøyd med hallen. Den funger bra til dette formålet, sier daglig leder i Nøtterøy Bobilparkering, Morten Glenna. – Den isolerte hallen på 1.200 m2 som vi bruker som bobilhotell har 29 gode plasser for bobiler og 2-3 plasser for personbiler, forteller han.

I hallen kan kundene parkere privatbilen sin på faste plasser når de er på tur.  Der står den trygt innenfor låste porter og de har tilgang til bobilhotellet hele døgnet, året rundt. Leddporten som er montert inn åpnes ved oppringing fra mobil eller via dør med nøkkelboks.

-Vi er veldig fornøyd med oppfølgingen fra Rubbhall underveis i prosessen og spesielt dialogen med prosjektlederen. Ryddig og profesjonell dialog og alt ble levert som avtalt, forteller en fornøyd Glenna.

To Rubbhaller på kort tid

Dette er ikke den første Rubbhallen vi leverer til Nøtterøy Bobilpark. Tidligere har vi levert en uisolert Rubbhall på 500 kvm. Denne brukes som lagerhall.

Les mer om Rubbhall og dens bruksområder her.