Brann og redning

Rubbhall tilbyr brannstasjoner i alle størrelser. Vi har gode og skreddersydde løsninger som passer de fleste behov. En Rubbhall tåler all slags vær, og har lang levetid.

Våre haller egner seg meget godt som brannstasjon. Vi har levert mange spennende hall-løsninger til brann- og redningsetater over hele landet.

Våre dukhaller er svært fleksible og kan tilpasses ethvert behov. Vi tilpasser hallen med kjøreporter, dører, garderober, treningsrom etc. Vi leverer haller i alle størrelser.

Da Briskeby brannstasjon skulle totalrehabiliteres trengte Oslo brann- og redningsetat et nytt, midlertidig sted å være. Løsningen ble denne plasthallen fra Rubbhall. Denne brannstasjonen er nummer to i rekken av midlertidige brannstasjoner i Oslo. Den første stasjonen ble ferdigstilt på Økern/Eikenga i mars 2020 .  

Brannstasjon med lang levetid

En brannstasjon fra Rubbhall monteres raskt og effektivt, og krever lite vedlikehold. Hallene våre er 100% resirkulerbare og er derfor en meget miljøvennlig løsning. Det er mange gode grunner for å velge Rubbhall som leverandør av din neste brannstasjon:

 • 10 års garanti
 • Forventet levetid på over 30 år
 • Rask levering og montering
 • Lite vedlikehold
 • Står godt i all slags vær – markedets beste duk
 • Fullstendig flyttbar

Vi i Rubbhall leverer kvalitet i alle ledd. Vi er med deg fra start – helt fra planleggingsfasen til montering av din nye hall.

Det er vi som har den originale Rubbhallen. Det har vi hatt i over 50 år, og hvert år leverer vi kvalitetshaller til fornøyde kunder over hele landet. Det er vi veldig stolte av.

Lurer du på om Rubbhall er det rette valget for deg og din bedrift? La oss hjelpe deg med valget av din neste plasthall. Kontakt oss i dag!

Produktark

Finn produktark til din hall.

Lite vedlikehold/ lave kostnader

Lite vedlikehold og lave kostnader – når du velger Rubbhall får du en kvalitetshall med lang holdbarhet. Kvaliteten gjør at kostnadene på vedlikehold holdes nede, og gjør Rubbhall til et langt bedre og mer lønnsomt valg enn andre plasthaller.

Energieffektive løsninger

Kvalitetsduk på hallen gir en energieffektiv løsning. Duken har en forventet levetid på over 30 år.  Valgfri Thermohall®-isolering isolerer godt mot både lyd og temperatur.

Flere døralternativer

Spesialtilpassede dører! Dørene kan utformes til å passe alle typer åpninger. Dette gjør at våre kunder får den beste løsningen på sin Rubbhall – alt tilpasset etter behov.

Rask montering

En Rubbhall har rask montering. Vårt dyktige monteringsteam har god kunnskap og lang erfaring, og setter opp hallen raskt og effektivt. Ved behov kan hallen flyttes.

Fleksible haller

En Rubbhall er meget fleksibel og kan tilpasses etter behov. Hvor mange dører, porter og andre tilpasninger trenger du på din hall for at den skal fungere optimalt for ditt bruk? Her er det mye du kan velge mellom, og om du ikke finner akkurat den løsningen som passer på våre ferdige løsninger, kan vi så klart lage egne løsninger og tilpasninger så de blir skreddersydd til å passe akkurat ditt behov.

10 års garanti

Vi er de eneste på markedet med 10 års garanti. Det er vi som har den originale Rubbhallen, og den har vi hatt i over 50 år. Hos oss får du kvalitet i alle ledd både før, under og etter en salgsprosess.

Thermohall® teknisk spesifikasjon

Undersøk Rubbs patenterte Thermohall® isolasjonskledningssystem, som gir mange kostnadseffektive og miljøvennlige fordeler. Thermohall®-tekstil kan brukes til å kle alle lagerbygg, bygninger og standard tilfluktsrom. Isolering kan leveres i tykkelser fra 50 til 200 mm for den mest kostnadsbesparende termiske løsningen.

Tykkelse U Verdi (Sl) W/m2K R Value (US) ft-F-hr/BTU
50mm (2in) 0.67 R11
100mm (4in) 0.36 R11
150mm (6in) 0.25 R27
200mm (8in) 0.19 R35

Ytre lag
Brannsikker duk av kraftig PVC

Kjerne
Kompakt isolering av ikke-brennbar GLAVA Proff 34 glassull

Indre lag
Selvrensende PVC-duk

Kontakt oss

Fyll ut skjemaet under og en av våre ansatte vil kontakte deg.


Design, Produksjon, Konstruksjon

Rubbhall har produksjonsanlegg i Norge, Storbritannia, USA og Polen. Selskapet ble grunnlagt i Norge i 1966, og begynte å produsere dukhaller i 1968. Rubbhall AS har en stolt og lang historie med å levere fleksible dukhaller av meget høy kvalitet til et bredt kundespekter.

Dukhall med svært god kvalitet

Rubbhall AS tilbyr kvalitet i alle ledd både før, under og etter en salgsprosess. Våre kvalitetshaller har en levetid på over 30 år. Vi har markedets beste duk, og er de eneste i bransjen som tilbyr 10 års garanti. Hos oss får du:

 • 1.

  Fleksible dukhaller som passer til det meste
 • 2.

  Kvalitet som varer
 • 3.

  Rask og effektiv montering
 • 4.

  Et rimelig alternativ til tradisjonelle bygninger

Flyttbare dukhaller med 10 års garanti

Med over 50 år i bransjen, har vi i Rubbhall lang erfaring med produksjon og montering av plasthaller over hele landet. Vi jobber tett med våre kunder gjennom hele prosessen, fra planlegging og arbeid med materialer, til konstruksjon, grunnarbeid på byggeplassen og montering av hallen. Vi følger prosjektet hele veien, helt frem til kunden er fornøyd.

Våre dukhaller er av høyeste kvalitet, og alle våre haller bygges i henhold til gjeldende byggeforskrifter og standarder.

Våre dukhaller er sterke, fleksible, flyttbare og enkle å vedlikeholde. Uavhengig om du trenger en midlertidig eller permanent hall har Rubbhall et stort bruksområde og vil alltid være en kostnadseffektiv investering.Den originale Rubbhallen.10 års garanti.Kvalitet i mer enn 50 år.

Kontakt Rubb

Kontakt Rubb teamet med din beskrivelse. Vi sikrer at ditt prosjekt har høy kvalitet.


Kan jeg plassere dukhall her?