fbpx

Fiskeri

Rubb har fleksible hall-løsninger som dekker de aller fleste behov i fiskeriindustrien.

Rubbhall har fleksible hall-løsninger som dekker de aller fleste behov i fiskeri-industrien. Det stilles store krav til haller og produksjonslokaler i denne næringen. Rubbhall har derfor spesialutviklet lagerhaller som beskytter varer før, under og etter produksjon. Rubbhall monteres raskt og krever svært lite vedlikehold. Våre dukhaller er kjent for å stå godt i all slags vær, og de er laget for å tåle norske værforhold, uansett hvor i landet du befinner deg.

Spesialtilpassede lagerhaller

Hos oss kan du skreddersy din lagerhall. Vi tilpasser etter ditt behov. Når du velger en hall fra Rubbhall, velger du kvalitet. I alle ledd – fra start til slutt.

Vi benytter oss av markedets beste duk. Den kommer fra den franske kvalitetsleverandøren Serge Ferrari og har en forventet levetid på over 30 år. Det som skiller denne duken fra andre duker, er at Serge Ferrari – som eneste produsent på markedet – strekker garnet under produksjon på PVC-belegget legges på. Dette fører til at duken strekker seg minimalt og holder seg stram også i mye vind. Man vil derfor ikke merke blafring eller andre tegn på at hallen ikke holder, selv på de mest værutsatte plasser.

Isolerte lagerhaller til fiskeri

Vår patenterte Thermohall er et unikt system for isolering av haller. Thermohall gir store energibesparelser, og er miljøvennlig både i produksjon og drift. Hallene beskytter mot vær, vind og kulde, samtidig som man unngår kondens.

Utviklingen av vårt Thermohall-system startet for mange år siden. Målet var å lage et kostnadseffektivt, praktisk og miljøvennlig konsept for isolering av plasthall. Løsningen ble Thermohall – et unikt system for isolering av haller. Et system som gir store energibesparelser og er miljøvennlig både i produksjon og drift, og samtidig beskytter mot vær og vind og kalde temperaturer. Med Thermohalls unike løsninger unngår man kuldebroer og kondensproblemer. Thermohall er ekstremt energieffektive, har kort byggetid og er perfekt til fiskerinæring.

Vi i Rubbhall har over 50 års erfaring, og er opptatt av å levere kvalitet i alle ledd. Vi er med deg fra start – helt fra planleggingsfasen til montering av din nye Rubbhall. Kontakt oss i dag, så finner vi sammen ut hva som passer best for deg og ditt behov!

Produktark

Finn produktark til din hall.

Lite vedlikehold/ lave kostnader

Lite vedlikehold og lave kostnader – når du velger Rubbhall får du en kvalitetshall med lang holdbarhet. Kvaliteten gjør at kostnadene på vedlikehold holdes nede, og gjør Rubbhall til et langt bedre og mer lønnsomt valg enn andre plasthaller.

Energieffektive løsninger

Kvalitetsduk på hallen gir en energieffektiv løsning. Valgfri Thermohall®-isolering isolerer godt mot både lyd og temperatur.

Flere døralternativer

Spesialtilpassede dører! Dørene kan utformes til å passe alle typer åpninger. Dette gjør at våre kunder får den beste løsningen på sin Rubbhall – alt tilpasset etter behov.

Rask konstruksjon, installasjon og flytting

Rask montering, demontering og flytting av haller. Vårt dyktige monteringsteam har god kunnskap og lang erfaring.

Fleksible haller

En hall fra Rubbhall kan tilpasses til å stå på mange ulike underlag.

Redusert tid på stedet

Vår etablerte leveringskjede strømlinjeformer og koordinerer levering og installering. Prefabrikerte elementer og det at lagerbyggene kan konstrueres under ulike værforhold gir betydelig kortere konstruksjonsprosess.

Allsidighet

Egendefinerte lagerbyggløsninger kan brukes med alle typer dører, ventilasjonssystemer og andre systemer og tåler store belastninger fra overhengende kraner, takmontert klimaanlegg og brannslukkingssystemer, fallbeskyttelsesutstyr og annen ekstrabelastning.

Rubb tilbyr omfattende og langsiktig assistanse fra servicepersonell, fra første kontakt til prisoverslag, installering og etterservice. Rubbs kundeservice fortsetter også etter at prosjektet er ferdigstilt og bidrar til langvarig kundetilfredshet.

Thermohall® teknisk spesifikasjon

Undersøk Rubbs patenterte Thermohall® isolasjonskledningssystem, som gir mange kostnadseffektive og miljøvennlige fordeler. Thermohall®-tekstil kan brukes til å kle alle lagerbygg, bygninger og standard tilfluktsrom. Isolering kan leveres i tykkelser fra 50 til 200 mm for den mest kostnadsbesparende termiske løsningen.

Tykkelse U Verdi (Sl) W/m2K R Value (US) ft-F-hr/BTU
50mm (2in) 0.67 R11
100mm (4in) 0.36 R11
150mm (6in) 0.25 R27
200mm (8in) 0.19 R35

Ytre lag
Brannsikker duk av kraftig PVC

Kjerne
Kompakt isolering av ikke-brennbar GLAVA Proff 34 glassull

Indre lag
Selvrensende PVC-duk

Kontakt oss

Fyll ut skjemaet under og en av våre ansatte vil kontakte deg.


Design, Produksjon, Konstruksjon

Rubbhall har produksjonsanlegg i Norge, Storbritannia, USA og Polen. Selskapet ble grunnlagt i Norge i 1966, og begynte å produsere dukhaller i 1968. Rubbhall AS har en stolt og lang historie med å levere fleksible dukhaller av meget høy kvalitet til et bredt kundespekter.

Dukhall med svært god kvalitet

Rubbhall AS tilbyr kvalitet i alle ledd både før, under og etter en salgsprosess. Våre kvalitetshaller har en levetid på over 30 år. Vi har markedets beste duk, og er de eneste i bransjen som tilbyr 10 års garanti. Hos oss får du:

 • 1.

  Fleksible dukhaller som passer til det meste
 • 2.

  Kvalitet som varer
 • 3.

  Rask og effektiv montering
 • 4.

  Et rimelig alternativ til tradisjonelle bygninger

Flyttbare dukhaller med 10 års garanti

Med over 50 år i bransjen, har vi i Rubbhall lang erfaring med produksjon og montering av plasthaller over hele landet. Vi jobber tett med våre kunder gjennom hele prosessen, fra planlegging og arbeid med materialer, til konstruksjon, grunnarbeid på byggeplassen og montering av hallen. Vi følger prosjektet hele veien, helt frem til kunden er fornøyd.

Våre dukhaller er av høyeste kvalitet, og alle våre haller bygges i henhold til gjeldende byggeforskrifter og standarder.

Våre dukhaller er sterke, fleksible, flyttbare og enkle å vedlikeholde. Uavhengig om du trenger en midlertidig eller permanent hall har Rubbhall et stort bruksområde og vil alltid være en kostnadseffektiv investering.Den originale Rubbhallen.10 års garanti.Kvalitet i mer enn 50 år.

Fiskeri - Prosjekter

Se våre siste prosjekter og hendelser fra Rubbhall AS

Kontakt Rubb

Kontakt Rubb teamet med din beskrivelse. Vi sikrer at ditt prosjekt har høy kvalitet.


Kan jeg plassere dukhall her?