Havner og marine

Rubbhall – hallen som er spesialutviklet for å tåle de mest ekstreme værforholdene – i hele landet.

Vi har haller som tåler det meste. Rubbhall har spesialutviklet lager- og produksjonshaller til å tåle tøffe, maritime miljøer, og hallene våre benyttes i dag i havner og mariner over hele verden. Rubbhall er laget for å tåle de mest utfordrende værforholdene, uansett hvor i landet du befinner deg eller hvor værutsatt området er.  

Rubbhall – rask montering og lite vedlikehold

En Rubbhall monteres på kort tid, og er ofte svært enkle å få på plass. Rask montering og lite vedlikehold er bare noen av grunnene til at plasthall ofte er foretrukket framfor stålhall i havner og marine. Dukhaller er i tillegg meget fleksible. Enkelt sagt kan de settes opp overalt dersom underlaget er flatt og grunnforholdene riktig. Dette gjør at hallen kan føres opp der det er behov, for å gjøre logistikk og oppbevaring så praktisk og enkelt som mulig. Hallene våre kan tilpasses med både porter og dører, for å passe akkurat deres logistikk.

Havn med Rubbhall

Isolerte haller til havner og marine

I havner og mariner kan det være behov for isolerte hall-løsninger. Ofte opplever vi at våre kunder har behov for både isolerte og uisolerte haller. For gode, isolerte løsninger tilbyr vi Thermohall. Denne hallen gir store energibesparelser og er miljøvennlig både i produksjon og drift.  Den beskytter mot vær og vind, samtidig som man unngår kondens. Thermohall isolerer også godt mot lyd, og er en super løsning dersom det er behov for lydisolering. Hallene er energieffektive og har kort byggetid.

Rubbhall i havner og marine

Flyttbare haller gir full fleksibilitet

Alle Rubbhaller er flyttbare. Dette gir full fleksibilitet og gjør at de kan brukes på ulike steder i havnen, alt etter hva behovet er. Det gir også mulighet for eventuelt videresalg med stor annenhåndsverdi. Hallene våre kan leies, dersom det er et behov for midlertidige løsninger.

Rubbhall – som skapt for havner og marine

Duken vi bruker er produsert av dukprodusent Serge Ferrari. Dette regnes for å være markedets beste duk, med en forventet levetid på over 30 år. Det som skiller denne duken fra andre duker, er at Serge Ferrari – som den eneste produsent på markedet – strekker garnet under produksjon før PVC-belegget legges på.  Det resulterer i at duken strekker seg minimalt og holder seg stram også når vær og vind herjer som verst. Derfor vil man ikke merke blafring eller andre tegn på at hallen ikke holder, selv i de mest værutsatte havneområder.

Vi i Rubbhall har over 50 års erfaring og er her for å hjelpe deg. Kontakt oss i dag, så finner vi en løsning som passer ditt behov.

Her kan du lese om hallen vi satt opp i Skien havn

Produktark

Finn produktark til din hall.

Lite vedlikehold/ lave kostnader

Lite vedlikehold og lave kostnader – når du velger Rubbhall får du en kvalitetshall med lang holdbarhet. Kvaliteten gjør at kostnadene på vedlikehold holdes nede, og gjør Rubbhall til et langt bedre og mer lønnsomt valg enn andre plasthaller.

Energieffektive løsninger

Kvalitetsduk på hallen gir en energieffektiv løsning. Duken har en forventet levetid på over 30 år.  Valgfri Thermohall®-isolering isolerer godt mot både lyd og temperatur.

Flere døralternativer

Spesialtilpassede dører! Dørene kan utformes til å passe alle typer åpninger. Dette gjør at våre kunder får den beste løsningen på sin Rubbhall – alt tilpasset etter behov.

Rask montering

En Rubbhall har rask montering. Vårt dyktige monteringsteam har god kunnskap og lang erfaring, og setter opp hallen raskt og effektivt. Ved behov kan hallen flyttes.

Fleksible haller

En Rubbhall er meget fleksibel og kan tilpasses etter behov. Hvor mange dører, porter og andre tilpasninger trenger du på din hall for at den skal fungere optimalt for ditt bruk? Her er det mye du kan velge mellom, og om du ikke finner akkurat den løsningen som passer på våre ferdige løsninger, kan vi så klart lage egne løsninger og tilpasninger så de blir skreddersydd til å passe akkurat ditt behov.

10 års garanti

Vi er de eneste på markedet med 10 års garanti. Det er vi som har den originale Rubbhallen, og den har vi hatt i over 50 år. Hos oss får du kvalitet i alle ledd både før, under og etter en salgsprosess.

Thermohall® teknisk spesifikasjon

Undersøk Rubbs patenterte Thermohall® isolasjonskledningssystem, som gir mange kostnadseffektive og miljøvennlige fordeler. Thermohall®-tekstil kan brukes til å kle alle lagerbygg, bygninger og standard tilfluktsrom. Isolering kan leveres i tykkelser fra 50 til 200 mm for den mest kostnadsbesparende termiske løsningen.

Tykkelse U Verdi (Sl) W/m2K R Value (US) ft-F-hr/BTU
50mm (2in) 0.67 R11
100mm (4in) 0.36 R11
150mm (6in) 0.25 R27
200mm (8in) 0.19 R35

Ytre lag
Brannsikker duk av kraftig PVC

Kjerne
Kompakt isolering av ikke-brennbar GLAVA Proff 34 glassull

Indre lag
Selvrensende PVC-duk

Kontakt oss

Fyll ut skjemaet under og en av våre ansatte vil kontakte deg.


Design, Produksjon, Konstruksjon

Rubbhall har produksjonsanlegg i Norge, Storbritannia, USA og Polen. Selskapet ble grunnlagt i Norge i 1966, og begynte å produsere dukhaller i 1968. Rubbhall AS har en stolt og lang historie med å levere fleksible dukhaller av meget høy kvalitet til et bredt kundespekter.

Dukhall med svært god kvalitet

Rubbhall AS tilbyr kvalitet i alle ledd både før, under og etter en salgsprosess. Våre kvalitetshaller har en levetid på over 30 år. Vi har markedets beste duk, og er de eneste i bransjen som tilbyr 10 års garanti. Hos oss får du:

 • 1.

  Fleksible dukhaller som passer til det meste
 • 2.

  Kvalitet som varer
 • 3.

  Rask og effektiv montering
 • 4.

  Et rimelig alternativ til tradisjonelle bygninger

Flyttbare dukhaller med 10 års garanti

Med over 50 år i bransjen, har vi i Rubbhall lang erfaring med produksjon og montering av plasthaller over hele landet. Vi jobber tett med våre kunder gjennom hele prosessen, fra planlegging og arbeid med materialer, til konstruksjon, grunnarbeid på byggeplassen og montering av hallen. Vi følger prosjektet hele veien, helt frem til kunden er fornøyd.

Våre dukhaller er av høyeste kvalitet, og alle våre haller bygges i henhold til gjeldende byggeforskrifter og standarder.

Våre dukhaller er sterke, fleksible, flyttbare og enkle å vedlikeholde. Uavhengig om du trenger en midlertidig eller permanent hall har Rubbhall et stort bruksområde og vil alltid være en kostnadseffektiv investering.Den originale Rubbhallen.10 års garanti.Kvalitet i mer enn 50 år.

Havner og marine - Prosjekter

Se våre siste prosjekter og hendelser fra Rubbhall AS

Kontakt Rubb

Kontakt Rubb teamet med din beskrivelse. Vi sikrer at ditt prosjekt har høy kvalitet.


Last ned brosjyre

Se siste Rubb brosjyre. Denne brosjyren inneholder siste prosjekter og hallmodeller.


Kan jeg plassere dukhall her?