Lager og logistikk

Vi har lagerhaller som dekker de aller fleste behov. Lagerhallene våre er utviklet for å tåle utfordrende vær, og passer derfor godt over hele landet – selv på de mest værutsatte stedene.

Våre lagerhaller kan tilpasses etter behov. Både vegger, porter, dører og lignende kan monteres etter behov og ønske.

Vi benytter oss av markedets beste duk. Den kommer fra den franske kvalitetsleverandøren Serge Ferrari og har en forventet levetid på opptil 30 år!

Lagerhall fra Rubbhall som bobilhotell
Våre lagerhaller tilpasses etter behov. Her blir Rubbhall brukt til bobiler

Fleksible og flyttbare lagerhaller

En lagerhall fra Rubbhall monteres raskt og effektivt, og krever lite vedlikehold. Alle lagerhallene våre er flyttbare. Dette gir full fleksibilitet og gjør at de kan brukes på ulike steder, alt etter hva behovet er.

Hallene våre er 100% resirkulerbare og er derfor en meget miljøvennlig løsning.

Stor lagerhall fra Rubbhall.

Hvorfor velge lagerhall fra Rubbhall

Lurer du på om en Rubbhall passer for deg og din bedrift? Her er noen gode grunner for at du bør velge Rubbhall som deres neste lagerhall:

Fleksible haller

Hallene fra Rubbhall er utrolig fleksible, og kan tilpasses etter de alle fleste behov. Hallene kan settes opp på de aller fleste underlag, og de krever lite vedlikehold i etterkant.

Flyttbare haller

Alle hallene fra Rubbhall er flyttbare! Det betyr at du kan bruke hallen på ulike prosjekter rundt om i landet, eller flytte den rundt på et prosjekt om det er behov for det.

10 års garanti

Som eneste leverandør har vi 10 års garanti på hallene våre.

Rask levering og montering

Hallene settes opp raskt, og kan settes opp nesten hvor som helst.

Levetid over 30 år

En Rubbhall har en forventet levetid på over 30 år. Når du velger en hall fra oss, velger du den beste kvaliteten, som varer – år etter år.

Isolert lagerhall til båtoppbevaring
Denne Rubbhallen brukes som båtlager.

Isolerte lagerhaller

Dersom det er behov for en isolert lagerhall, er Thermohall en gunstig løsning. Thermohall er et helt unikt system for isolering av haller, utviklet av oss.

Thermohall gir store energibesparelser og er miljøvennlig både i produksjon og drift. Disse lagerhallene beskytter mot vær, vind, kulde og støy, og er en kostnadseffektivt, praktisk og miljøvennlig løsning for isolering av haller.

Med Thermohalls unike løsninger unngår man også kuldebroer og kondensproblemer. Thermohall er ekstremt energieffektiv og har som alle våre haller kort byggetid.

Vi i Rubbhall leverer kvalitet i alle ledd. Vi er med deg fra start – helt fra planleggingsfasen til montering av din nye hall. Kontakt oss i dag, så finner vi sammen ut hvilken hall som passer best for deg.

Produktark

Finn produktark til din hall.

Lite vedlikehold/ lave kostnader

Lite vedlikehold og lave kostnader – når du velger Rubbhall får du en kvalitetshall med lang holdbarhet. Kvaliteten gjør at kostnadene på vedlikehold holdes nede, og gjør Rubbhall til et langt bedre og mer lønnsomt valg enn andre plasthaller.

Energieffektive løsninger

Kvalitetsduk på hallen gir en energieffektiv løsning. Duken har en forventet levetid på over 30 år.  Valgfri Thermohall®-isolering isolerer godt mot både lyd og temperatur.

Flere døralternativer

Spesialtilpassede dører! Dørene kan utformes til å passe alle typer åpninger. Dette gjør at våre kunder får den beste løsningen på sin Rubbhall – alt tilpasset etter behov.

Rask montering

En Rubbhall har rask montering. Vårt dyktige monteringsteam har god kunnskap og lang erfaring, og setter opp hallen raskt og effektivt. Ved behov kan hallen flyttes.

Fleksible haller

En Rubbhall er meget fleksibel og kan tilpasses etter behov. Hvor mange dører, porter og andre tilpasninger trenger du på din hall for at den skal fungere optimalt for ditt bruk? Her er det mye du kan velge mellom, og om du ikke finner akkurat den løsningen som passer på våre ferdige løsninger, kan vi så klart lage egne løsninger og tilpasninger så de blir skreddersydd til å passe akkurat ditt behov.

10 års garanti

Vi er de eneste på markedet med 10 års garanti. Det er vi som har den originale Rubbhallen, og den har vi hatt i over 50 år. Hos oss får du kvalitet i alle ledd både før, under og etter en salgsprosess.

Thermohall® teknisk spesifikasjon

Undersøk Rubbs patenterte Thermohall® isolasjonskledningssystem, som gir mange kostnadseffektive og miljøvennlige fordeler. Thermohall®-tekstil kan brukes til å kle alle lagerbygg, bygninger og standard tilfluktsrom. Isolering kan leveres i tykkelser fra 50 til 200 mm for den mest kostnadsbesparende termiske løsningen.

Tykkelse U Verdi (Sl) W/m2K R Value (US) ft-F-hr/BTU
50mm (2in) 0.67 R11
100mm (4in) 0.36 R11
150mm (6in) 0.25 R27
200mm (8in) 0.19 R35

Ytre lag
Brannsikker duk av kraftig PVC

Kjerne
Kompakt isolering av ikke-brennbar GLAVA Proff 34 glassull

Indre lag
Selvrensende PVC-duk

Kontakt oss

Fyll ut skjemaet under og en av våre ansatte vil kontakte deg.


Design, Produksjon, Konstruksjon

Rubbhall har produksjonsanlegg i Norge, Storbritannia, USA og Polen. Selskapet ble grunnlagt i Norge i 1966, og begynte å produsere dukhaller i 1968. Rubbhall AS har en stolt og lang historie med å levere fleksible dukhaller av meget høy kvalitet til et bredt kundespekter.

Dukhall med svært god kvalitet

Rubbhall AS tilbyr kvalitet i alle ledd både før, under og etter en salgsprosess. Våre kvalitetshaller har en levetid på over 30 år. Vi har markedets beste duk, og er de eneste i bransjen som tilbyr 10 års garanti. Hos oss får du:

 • 1.

  Fleksible dukhaller som passer til det meste
 • 2.

  Kvalitet som varer
 • 3.

  Rask og effektiv montering
 • 4.

  Et rimelig alternativ til tradisjonelle bygninger

Flyttbare dukhaller med 10 års garanti

Med over 50 år i bransjen, har vi i Rubbhall lang erfaring med produksjon og montering av plasthaller over hele landet. Vi jobber tett med våre kunder gjennom hele prosessen, fra planlegging og arbeid med materialer, til konstruksjon, grunnarbeid på byggeplassen og montering av hallen. Vi følger prosjektet hele veien, helt frem til kunden er fornøyd.

Våre dukhaller er av høyeste kvalitet, og alle våre haller bygges i henhold til gjeldende byggeforskrifter og standarder.

Våre dukhaller er sterke, fleksible, flyttbare og enkle å vedlikeholde. Uavhengig om du trenger en midlertidig eller permanent hall har Rubbhall et stort bruksområde og vil alltid være en kostnadseffektiv investering.Den originale Rubbhallen.10 års garanti.Kvalitet i mer enn 50 år.

Lager og logistikk - Prosjekter

Se våre siste prosjekter og hendelser fra Rubbhall AS

Kontakt Rubb

Kontakt Rubb teamet med din beskrivelse. Vi sikrer at ditt prosjekt har høy kvalitet.


Kan jeg plassere dukhall her?