fbpx

Lagerhall

Rubbhall har fleksible lagerhaller som dekker de aller fleste behov. Lagerhallene våre er utviklet for å tåle utfordrende vær, og passer derfor godt over hele landet – selv på de mest værutsatte stedene.

Plasthallene våre kan tilpasses etter behov, og både vegger, porter, dører og lignende kan monteres etter behov og ønske.

Vi benytter oss av markedets beste duk. Den kommer fra den franske kvalitetsleverandøren Serge Ferrari og har en forventet levetid på opptil 30 år!

Våre lagerhaller tilpasses etter behov.

Fleksible og flyttbare haller

En lagerhall fra Rubbhall monteres raskt og effektivt, og krever lite vedlikehold. Alle lagerhallene våre er flyttbare. Dette gir full fleksibilitet og gjør at de kan brukes på ulike steder, alt etter hva behovet er.

Hallene våre er 100% resirkulerbare og er derfor en meget miljøvennlig løsning.

Hvorfor velge lagerhall fra Rubbhall

Lurer du på om en Rubbhall passer for deg og din bedrift? Her er noen gode grunner for at dere bør velge plasthall fra Rubbhall som deres neste lagerhall:

Fleksible haller

Hallene fra Rubbhall er utrolig fleksible. De kan tilpasses etter de alle fleste behov. Hallene kan settes opp på de aller fleste underlag. De krever lite vedlikehold i etterkant.

Flyttbare haller

Alle hallene fra Rubbhall er flyttbare! Det betyr at du kan bruke hallen på ulike prosjekter rundt om i landet, eller flytte den rundt på et prosjekt om det er behov for det.

10 års garanti

Som eneste leverandør har vi 10 års garanti på hallene våre.

Rask levering og montering

Hallene våre settes opp raskt. De kan settes opp nesten hvor som helst.

Levetid opptil 30 år

En Rubbhall har en levetid på opptil 30 år. Når du velger en hall fra oss, velger du den beste kvaliteten som varer.

Isolerte lagerhaller

Dersom det er behov for en isolert lagerhall, er Thermohall en gunstig løsning. Thermohall er et helt unikt system for isolering av haller, utviklet av oss.

Thermohall gir store energibesparelser og er miljøvennlig både i produksjon og drift. Hallen beskytter mot vær, vind, kulde og støy, og er en kostnadseffektivt, praktisk og miljøvennlig løsning for isolering av haller.

Med Thermohalls unike løsninger unngår man også kuldebroer og kondensproblemer. Thermohall er ekstremt energieffektiv og har som alle våre haller kort byggetid.

Vi i Rubbhall leverer kvalitet i alle ledd. Vi er med deg fra start – helt fra planleggingsfasen til montering av din nye hall. Kontakt oss i dag, så finner vi sammen ut hvilken hall som passer best for deg og ditt behov.

Produktark

Finn produktark til din hall.

Lite vedlikehold/ lave kostnader

Våre høykvalitative membranmaterialer og etterbearbeidede galvanisert, sveisede rammer gir lang holdbarhet, noe som gjør kostnadene til vedlikehold av Rubb lagerbygg mer lønnsomme enn tradisjonelle strukturer.

Energieffektive takmembraner

Gjennomskinnelig PVC-kledning gjør at naturlig dagslys kan lyse opp lagerrommet mens den hvite takflaten reflekterer varme. Valgfri Thermohall®-isolering minimerer varmeoverføring, hindrer kondens og eliminerer termisk brodannelse og luftinfiltrasjon.

Multiple døralternativer

Rubb tilbyr en rekke ulike lagerdørløsninger. De enkelte dørene kan spesialutformes til å passe alle typer åpninger. Denne fleksibiliteten gjør at våre klienter får den beste løsningen for den typen Rubb lagerbygg de har valgt, avhengig av deres driftsbehov.

Rask konstruksjon, installasjon og flytting

På grunn av de prefabrikerte modulene går det raskt å reise, demontere og flytte lagerbyggene. Rubb kan sende med rådgivere eller komplette konstruksjonsteam for å ferdigstille kundens prosjekt på stedet.

Fleksible og kostnadseffektive fundamentsystemer

Rubb lagerbygg kan tilpasses til å stå på mange ulike fundament, for eksempel kantet betonggulv, ballastvektet og festet med jordankere i et eksisterende underlag. Det er viktig at Rubb samarbeider med de som foretar grunnarbeidet for at klienten skal få den mest kostnadseffektive løsningen.

Redusert tid på stedet

Vår etablerte leveringskjede strømlinjeformer og koordinerer levering og installering. Prefabrikerte elementer og det at lagerbyggene kan konstrueres under ulike værforhold gir betydelig kortere konstruksjonsprosess.

Allsidighet

Egendefinerte lagerbyggløsninger kan brukes med alle typer dører, ventilasjonssystemer og andre systemer og tåler store belastninger fra overhengende kraner, takmontert klimaanlegg og brannslukkingssystemer, fallbeskyttelsesutstyr og annen ekstrabelastning.

Rubb tilbyr omfattende og langsiktig assistanse fra servicepersonell, fra første kontakt til prisoverslag, installering og etterservice. Rubbs kundeservice fortsetter også etter at prosjektet er ferdigstilt og bidrar til langvarig kundetilfredshet.

Undersøk Rubbs patenterte Thermohall® isolasjonskledningssystem, som gir mange kostnadseffektive og miljøvennlige fordeler. Thermohall®-tekstil kan brukes til å kle alle lagerbygg, bygninger og standard tilfluktsrom. Isolering kan leveres i tykkelser fra 50 til 200 mm for den mest kostnadsbesparende termiske løsningen.

Tykkelse U Verdi (Sl) W/m2K R Value (US) ft-F-hr/BTU
50mm (2in) 0.67 R11
100mm (4in) 0.36 R11
150mm (6in) 0.25 R27
200mm (8in) 0.19 R35

Ytre lag
Brannsikker duk av kraftig PVC

Kjerne
Kompakt isolering av ikke-brennbar GLAVA Proff 34 glassull

Indre lag
Selvrensende PVC-duk

Kontakt oss for et godt tilbud

Design | Produksjon | Konstruksjon

Rubb har utformet produksjonsanlegg i Norge, Storbritannia, USA og Polen. Selskapet ble grunnlagt i Norge i 1966 og begynte å produsere tekstilstrukturer i 1968. Rubbhall AS har en stolt og lang historie med å levere innovative og kvalitetsstrukturer til et bredt kundespekter.

Dukhall med svært god kvalitet

Rubb setter standarden for pålitelig design, kvalitet på alle nivåer innen levering, montering og service. Rubb konstruksjoner er konstruert i samsvar med alle byggeforskriftens krav. Rubb tilbyr høy kvalitet på vår standard dokumentasjon, service etter salg og engasjement til kunden i mange år inn i fremtiden!

  • Dukhaller gir større fleksibilitet for utvidelse og design
  • Bygg med fritt spenn tilbyr maksimal utnyttelse av areal
  • Effektiv og rask montering
  • Et rimeligere alternativ til tradisjonelle bygninger

Dukhall flyttbart bygg med svært god kvalitet

Våre serviceingeniører og teknikere er eksperter innenfor produksjonen av stål- og aluminiumsrammer til PVC-duk kledde, fleksible haller. Vi har mer enn førti års erfaring i dette markedet. Rubbhall AS jobber tett med våre kunder gjennom heleprosessen, fra design og arbeid med materialer, til konstruksjon, grunnarbeid på byggeplassen og reisingen av hallen. Vi følger prosjektet til kunden er fornøyd.

Rubb produserer dukhaller av den høyeste kvalitet, og alle våre haller møter gjeldende byggeforskrifter og bygningsstandarder.

Rubbhall AS produserer dukhaller som er sterke, varige, fleksible og omplasserbare og enkle i vedlikehold. Uavhengig om du trenger en midlertidig eller permanent, fleksibel hall, har våre haller et stort bruksområde og de er alltid en kostnadseffektiv investering.Den originale Rubbhallen.10 års garanti.Kvalitet i mer enn 50 år.

Lager og logistikk - Prosjekter

Se våre siste prosjekter og hendelser fra Rubbhall AS

Kontakt Rubb

Kontakt Rubb teamet med din beskrivelse. Vi sikrer at ditt prosjekt har høy kvalitet.


Last ned brosjyre

Se siste Rubb brosjyre. Denne brosjyren inneholder siste prosjekter og hallmodeller.


Kan jeg plassere dukhall her?


Hei, spør oss om det er
noe du lurer på!

Kontakt

Har du spørsmål om leie,
finansiering eller produkter?

Kontakt oss

post@rubb.no
+47 67 11 21 00