2024

Den originale Rubbhallen – hvorfor velge kopien når du kan velge originalen?

Det er vi som har den originale Rubbhallen, og den har vi hatt i snart 60 år.

Kopier av produkter kan virke fristende med sin lavere pris, men det er viktig å huske på at det er flere gode grunner til å velge originalproduktet. Dette gjelder også ved kjøp av plasthall. I denne artikkelen kan du lese om hvorfor det er verdt å investere i ekte vare, og hvorfor originalen ofte gir en bedre opplevelse enn kopien.

Store forskjeller i kvalitet på plasthall

Kvalitet er en avgjørende faktor når vi som kunder vurderer et produkt. Originalene er vanligvis produsert med høyere standarder og bedre materialer, noe som gjør dem mer pålitelige og holdbare. Å velge originalen betyr at du får et produkt som er laget for å vare, og som kan tåle daglig bruk over lang tid. Du kan være trygg på at du har investert i noe av god kvalitet, i dag, men også i fremtiden. En plasthall er ikke en plasthall. Det er store forskjeller i kvalitet når det kommer til plasthaller.

Les mer: Hvilken lagerhall bør vi velge?

Den originale Rubbhallen – når kvalitet og levetid spiller en rolle

Ved å velge den originale Rubbhallen kan du være trygg på at hallen er testet og sertifisert for å møte alle standarder og krav. Vi har den beste duken på markedet, som er laget for å tåle ekstreme værforhold. Den er produsert av Serge Ferrari, en av de mest anerkjente produsentene på markedet. Duken kan faktisk vare 30 år eller mer, og er svært slitesterk. Der andre haller ofte må bytte duk etter få år, står Rubbhall fint år etter år. Ja, Rubbhall koster kanskje mer enn andre haller – men totalsummen blir ofte lavere. God kvalitet = lang levetid.

Les også: Duken avgjør levetiden på hallen din.

Rubbhall – eneste på markedet med 10 års garanti på duken

Originalprodukter kommer ofte med garantier eller serviceavtaler, noe som gir deg som kunde ekstra trygghet. Hvis noe skulle gå galt, vil vi hjelpe deg med eventuelle problemer. Vi er faktisk de eneste på markedet som har 10 års utvidet garanti på duken vår.

Eget monteringsteam med sertifiserte montører

Vårt foretrukne monteringsteam er søsterselskapet vårt Plamek som monterer haller over hele landet. Sertifiserte montører som kjenner til hallene og deres montering gir ofte raskere monteringstid. I tillegg kan vi tilby både vedlikeholdsavtaler og serviceavtaler.

Les også: Vi leverte denne innholdsrike produksjonshallen til et steinbrudd i Larvik.

Lokal produksjon, uslåelig erfaring

Vi tegner og produserer deler til haller på vår lokale fabrikk på Krøderen. Her er vi en dyktig gjeng som sørger for at din hall skal passe ditt behov på best mulig måte. Med nesten 60 års erfaring har vi i Rubbhall opparbeidet oss verdifull erfaring. Vi gleder oss til å hjelpe deg med ditt neste hall-valg!

Og for å oppsummere sier vi som Polly Peanøtter – hvorfor velge kopien når du kan velge originalen 😉