Bulkhall

Rubbhall er ledende leverandør av haller til mange ulike typer bulkoppbevaring, og vi har markedets beste løsninger for dette.

Vi har skreddersydde bulkhaller til ditt behov. Rubbhall er ledende leverandører av haller til mange ulike typer bulkoppbevaring. Har du behov for oppbevaring av salt, grus, jord, avfall eller lignende er våre bulkhaller en perfekt løsning.

Velg Rubbhall som din neste bulkhall

Bulkhallene våre er en kombinasjon av stål og duk, hvor stålet i bunn gjør at bulkmassene blir oppbevart på en trygg og god måte. Hallene er svært stabile og tåler store mengder med masse.

Plasthallene vi bruker er meget stabile, og står godt uansett vær. Duken som brukes er spesiallaget for å tåle de mest krevende værforholdene vi kan ha her til lands. Den blafrer ikke, og krever veldig lite vedlikehold. Vi hjelper deg med å finne bulkhallen som passer for deg og ditt behov. Våre bulkhaller er fleksible og tilpasses etter behov.

Bulkhallene våre kan brukes til all slags bulkoppbevaring.

Isolerte bulkhaller

Vår patenterte Thermohall er et unikt system for isolering av bulkhaller.

Thermohall gir god isolering, og store energibesparelser året rundt. Den er miljøvennlig både i produksjon og drift, og beskytter mot vær og vind og kalde temperaturer. Isolerte haller holder bra på temperaturen om vinteren, og holder varmen under kontroll på de varmeste dagene.

bulkhall til saltoppbevaring
Oppbevaring av salt i Rubbhall i England.

Haller med lang levetid

Alle våre haller har 10 års garanti. De kan settes opp på nesten all slags underlag, og monteres raskt. I ettertid krever en bulkhall fra Rubbhall veldig lite vedlikehold. Duken vi bruker kan faktisk vare i opptil 30 år!

Vi i Rubbhall har over 50 års erfaring. Er du usikker på hvilken hall som passer hos deg? Kontakt oss i dag, så finner vi en løsning som passer deg og ditt behov!Den originale Rubbhallen.10 års garanti.Kvalitet i mer enn 50 år.