fbpx

Rubb er ledende leverandører av haller til mange typer bulkoppbevaring, og vi har markedets beste løsninger for dette. Har du behov for oppbevaring av salt, grus, jord, avfall eller lignende er våre haller en perfekt løsning.

Bulkhallene våre er en kombinasjon av stål og duk, hvor stålet i bunn gjør at bulkmassene blir oppbevart på en trygg og god måte. Hallene er svært stabile og tåler store mengder med masse: 

Markedets beste duk

Bulkhallene våre er fleksible og kan spesialtilpassas etter behov. Vi benytter oss av markedets beste duk. Den kommer fra den franske kvalitetsleverandøren Ferrari og har en forventet levetid på 30 år.

Isolerte bulkhaller

Vår patenterte Thermohall er et unikt system for isolering av haller. Utviklingen av vårt Thermohall-system startet for mange år siden. Målet var å lage et kostnadseffektivt, praktisk og miljøvennlig konsept for isolering av plasthall. Løsningen ble Thermohall – et unikt system for isolering av haller. Et system som gir store energibesparelser og er miljøvennlig både i produksjon og drift, og samtidig beskytter mot vær og vind og kalde temperaturer. Med Thermohalls unike løsninger unngår man kuldebroer og kondensproblemer. Thermohall er ekstremt energieffektive og har kort byggetid.

Lang erfaring

Vi i Rubb har over 50 års erfaring og er her for å hjelpe deg med tilpassing av dine bulkvarer og spesifikasjoner. Kontakt oss i dag, så finner vi en løsning som passer ditt behov.Den originale Rubbhallen.10 års garanti.Kvalitet i mer enn 50 år.

Hei, spør oss om det er
noe du lurer på!

Kontakt

Har du spørsmål om leie,
finansiering eller produkter?

Kontakt oss

post@rubb.no
+47 32 15 05 00