Militære Hangarer

Rubbhalls militære haller er flyttbare og har rask montering. Vi tilbyr blant annet hangarer for fly og helikopter og militære lagerhaller.

Rubbhalls militære haller er en serie med flyttbare og fleksible militære hangarer for fly og helikopter, militære lagerhaller og luftfartshaller.

Våre militære bygninger er laget for å bli raskt montert og demontert – hvor som helst i verden.

En dukhall fra Rubbhall er fleksibel og kan tilpasses etter behov.

Plasthall til militært bruk

Vi har et utvalg av militære plasthaller som er tilgjengelig i ulike størrelser. Med ulike port-alternativer kan hallene spesialtilpasses etter behov. De brukes ofte til vedlikehold av fly, helikopter og biler.

Alle militære bygninger er pakket i ISO-containere for global transport.

Med Rubbhalls lange erfaring har vi ekspertisen og løsningene som oppfyller de strenge kravene som gjelder forsvar og militærbygg.

Rubbhall leverer haller til militært bruk verden rundt

I Storbritannia har Rubbhall bistått det britiske luftforsvaret med løsninger for raskt oppsatte militære luftfartshangarer i de siste 30 årene. Nå leverer vi løsninger for luftfartshangarer også til militæret i Canada, USA og De Forente Arabiske Emirater i tillegg til Norge.

Rubbhalls luftfartshangarer er spesiallaget for de krevende forhold i konfliktområder, blant annet er mange av våre hangarer benyttet i Afghanistan.

Rubbhall kan settes opp hvor som helst

Våre haller settes opp raskt, og monteres på de aller fleste underlag. Hallene krever veldig lite vedlikehold.

Alle våre dukhaller er flyttbare. Dette gir full fleksibilitet og gjør at de kan brukes på ulike steder, alt etter hva behovet er.

De militære hallene blir levert av Rubb UK. Trykk her for mer informasjon.Den originale Rubbhallen.10 års garanti.Kvalitet i mer enn 50 år.