fbpx

Rubbs militære haller er en serie med flyttbare og fleksible militære hangarer for fly og helikopter, militære lagerhaller og luftfartshaller. Alle våre militære bygninger er designet for å bli raskt montert og demontert – hvor som helst i verden.

Oppfyller strenge krav

Vi har et utvalg av militære bygninger som er tilgjengelig i ulike størrelser med ulike portalternativer, for å passe vedlikehold på fly, helikopter og biler. Alle militære bygninger er pakket i ISO-containere for global transport. Med Rubbs mangeårige erfaring har vi ekspertisen og løsningene til å oppfylle strenge krav til forsvar og militærbygging.

Internasjonal aktør

I Storbritannia har Rubb bistått det britiske luftforsvaret med løsninger for raskt oppsatte militære luftfartshangarer i de siste 30 årene. Nå leverer Rubb løsninger for luftfartshangarer også til militæret i Canada, USA og De Forente Arabiske Emirater i tillegg til Norge. Alle våre luftfartshangarer er designet for krevende forhold i konfliktområder, blant annet er mange av Rubbs hangarer benyttet i Afghanistan.

Enkel montering og lite vedlikehold

Våre haller settes opp raskt, og krever lite vedlikehold. Alle våre dukhaller er flyttbare. Dette gir full fleksibilitet og gjør at de kan brukes på ulike steder, alt etter hva behovet er.

Våre militære haller blir levert av Rubb UK. Trykk her for mer informasjon.Den originale Rubbhallen.10 års garanti.Kvalitet i mer enn 50 år.

Hei, spør oss om det er
noe du lurer på!

Kontakt

Har du spørsmål om leie,
finansiering eller produkter?

Kontakt oss

post@rubb.no
+47 32 15 05 00