fbpx

Rubbhall – fleksible dukhaller som passer ditt behov

Rubbhall har fleksible hall-løsninger som dekker de aller fleste behov. Vi leverer alt fra idrettshaller, lagerhaller, haller til bulkoppbevaring og mye mer.

Du får hallene våre både isolert og uisolert. Har du behov for begge løsningene? Se her for hvordan en av våre kunder løste dette – med en dobbel-hall, som er både isolert og uisolert!

Isolerte dukhaller

Vår patenterte Thermohall er et unikt system for isolering av haller. Hallene har et innovativt og fleksibelt isolasjonssystem som gir mange miljøvennlige fordeler.

Utviklingen av vårt Thermohall-system startet for mange år siden. Målet var å lage et kostnadseffektivt, praktisk og miljøvennlig konsept for isolering av plasthall. Løsningen ble Thermohall -et unikt system for isolering av haller.

Dette er et system som gir store energibesparelser og er miljøvennlig både i produksjon og drift. Samtidig beskytter det mot vær og vind og kalde temperaturer. Med Thermohalls unike løsninger unngår man kuldebroer og kondensproblemer.

Thermohall er også veldig bra når det gjelder støyreduksjon. Hallen egner seg derfor veldig bra på steder med mye støy, som flyplasser og i nærheten av veier.

Isolerte haller gir god beskyttelse for vær og vind.

Kan en dukhall flyttes?

Det kan den! Alle våre dukhaller er flyttbare. Dette gir full fleksibilitet og gjør at de kan brukes på ulike steder, alt etter hva behovet er. Vi har flyttet haller rundt i hele landet, og har stadig kunder som har behov for å få hallen sin på en ny plassering.

Alle Rubbhaller er flyttbare.

Den orginale Rubbhallen

Rubbhall har levert dukhaller i en årrekke. Med over 50 års erfaring bidrar vi med kunnskap i alle ledd, helt fra planleggingsfasen til montering. Det er vi som har den originale Rubbhallen.

Rubb ble startet på Rubbestadneset i Hordaland i 1965. Formålet var å utvikle haller som tålte de ekstreme værforholdene på Vestlandet. Og det har vi klart. Våre haller er kjent for å stå godt i all slags vær. De er spesialutviklet for å tåle norske værforhold, uansett hvor i landet du befinner deg.

Fordelene med å velge Rubbhall:

 • 10 års garanti
 • Forventet levetid på over 30 år
 • Rask montering
 • Rask levering
 • Fullstendig flyttbar
 • Passer for de aller fleste grunnforhold, inkludert betong og asfalt
 • Minimalt med vedlikehold
 • Mulighet for å leie eller kjøpe
 • Designet, produsert og montert med høyt fokus på sikkerhet og kvalitet
 • Kraftig PVC-belagt membrankledning som er branntestet og godkjent
 • Gjennomsiktig kledning på standardbygninger gir mye naturlig lys inne, fremmer sikkerhet og produktivitet
 • Montering, service og vedlikehold fra vårt monteringsteam i Plamek
Her er Rubbhall brukt som midlertidig brannstasjon på Marienlyst i Oslo.Den originale Rubbhallen.10 års garanti.Kvalitet i mer enn 50 år.

Hei, spør oss om det er
noe du lurer på!

Kontakt

Har du spørsmål om leie,
finansiering eller produkter?

Kontakt oss

post@rubb.no
+47 67 11 21 00