Rubbhall

Rubbhall er en fleksibel plasthall som passer til det aller meste. Vi er best på kvalitet, og er de eneste på markedet med 10 års garanti.

Plasthall til all slags bruk

Vi leverer alt fra idrettshaller, lagerhaller, bulkhaller og mye mer. Vi har både isolerte haller og uisolerte haller. Har du behov for begge løsningene? Her kan du se hvordan en av våre kunder løste dette – med en dobbel-hall; en plasthall som er både isolert og uisolert!

Isolert plasthall

Vår patenterte Thermohall er et unikt system for isolering av plasthaller. Hallene har et innovativt og fleksibelt isolasjonssystem som gir mange miljøvennlige fordeler.

Dette er et isolasjonssystem som gir store energibesparelser og som er miljøvennlig både i produksjon og drift. Samtidig beskytter det mot vær, vind og kalde temperaturer. Med Thermohalls unike isolasjonsløsninger unngås både kuldebroer og kondensproblemer.

Thermohall er også veldig bra når det gjelder støyreduksjon. Hallen egner seg derfor godt på steder med mye lyd, som for eksempel flyplasser, i nærheten av trafikkerte veier, eller andre steder hvor støy kan være et problem.

Isolert Rubbhall i snø
Isolerte haller gir god beskyttelse for vær og støy.

Flyttbare plasthaller

Alle hallene våre er flyttbare. Dette gir full fleksibilitet og gjør at de kan brukes på ulike steder, alt etter hva behovet er. Vi flytter haller over hele landet, og har stadig kunder som har behov for å få hallen sin på en ny plassering, både på et nytt sted på tomten, men også til andre prosjekter andre steder i landet

Rubbhall som flyttes
Alle Rubbhaller er flyttbare.

Den originale Rubbhallen

Rubbhall har levert duk- og plasthaller i en årrekke. Med over 50 års erfaring bidrar vi med kunnskap i alle ledd, helt fra planleggingsfasen til montering. Det er vi som har den originale Rubbhallen.

Fordelene med å velge Rubbhall:

  • 10 års garanti
  • Forventet levetid på over 30 år
  • Rask levering og montering
  • Den beste duken på markedet
  • Fullstendig flyttbar
  • Passer for de aller fleste grunnforhold, inkludert betong og asfalt
  • Minimalt med vedlikehold
  • Mulighet for å leie eller kjøpe
  • Utviklet, produsert og montert med høyt fokus på sikkerhet og kvalitet
  • Montering, service og vedlikehold fra vårt monteringsteam i Plamek
Rubbhall som brannstasjon med 6 kjøreporter
Her er Rubbhall brukt som brannstasjon.

Kontakt oss i dag! Vi hjelper deg med å finne rett hall til ditt behov.Den originale Rubbhallen.10 års garanti.Kvalitet i mer enn 50 år.