fbpx

Isolerte dukhaller

Thermohall kan brukes til å kle alle våre dukhaller, og er en perfekt løsning for isolering av hall. Hallene leveres i ulike størrelser, med ulik tykkelse på isolering, for å passe akkurat ditt behov.

Utviklingen av vårt Thermohall-system startet for mange år siden. Målet var å lage et kostnadseffektivt, praktisk og miljøvennlig konsept for isolering av plasthall.

Løsningen ble Thermohall -et unikt system for isolering av haller. Et system som gir store energibesparelser og er miljøvennlig både i produksjon og drift, og samtidig beskytter mot vær og vind og kalde temperaturer.

Med Thermohalls unike løsninger unngår man kuldebroer og kondensproblemer.

Thermohall isolerer godt for kulde.

Plasthall med lydisolering

Thermohall isolerer veldig bra mot lyd. Er du plaget med mye støy, kan disse hallene redusere støynivået mye. Hallene passer derfor godt på steder som opplever mye støy, som flyplasser og i nærheten av tung trafikk. Det finnes ulik størrelse på isolasjonen, som velges ut etter behov.

Som alle våre dukhaller er også Thermohall flyttbar.

Fordeler med Thermohall sammenlignet med andre isolerte plasthaller:

  • Patentert unik løsning
  • Isolasjon i brannklasse A1, som eneste i Norge
  • PVC i klasse B-S2, D0.
  • Tette isolasjonslommer, ingen fukt berører isolasjonen
  • Minimalt med kuldebroer
  • Svært formstabil i hardt vær
  • Tilfredsstiller kravene for lydgjennomgang
  • Svært få skjøter på kledningen av hallen
  • Rask og rimelig montering
En isolert Rubbhall kan tilpasses etter behov.

Hvorfor velge en isolert dukhall

Thermohall bevarer varmen om vinteren og holder varmen under kontroll på de varmeste dagene om sommeren. Derfor brukes denne type haller ofte som sportshaller, produksjonshaller, lagerhaller og verkstedhaller.

Hallen består av høy tetthet med ikke-brennbar glassull-isolasjon innkapslet i et solid PVC-stoff, designet og produsert i Norge.

Rubbhall har de høyeste kvalitetskravene i bransjen for vind og snølast. Alt materiale er av høyeste kvalitet og oppfyller alle de nyeste standardene.

Isolert Rubbhall brukt som midlertidig brannstasjon.

Isolasjon og oppvarming

Tykkelsen på isolasjonen varierer fra 50 mm til 200 mm. Helt tett membrankonstruksjon reduserer varmetap og gjør at man unngår kondens og kuldebroer. Med et topp moderne klima-anlegg, er det svært enkelt å kontrollere temperaturen i en Thermohall. Løsningen egner seg meget godt for kjølehaller til fisk- og næringsmiddelindustrien.

Brannsikkerhet

Rubb sine isolerte haller har en overlegen brannsikkerhet. Den ikke-brennbare glassull-isolasjonen, i kombinasjon med et flammehemmende lerret, forhindrer flammer i å feste seg til materialet, og forhindrer dermed spredning av brannen.Den originale Rubbhallen.10 års garanti.Kvalitet i mer enn 50 år.

Hei, spør oss om det er
noe du lurer på!

Kontakt

Har du spørsmål om leie,
finansiering eller produkter?

Kontakt oss

post@rubb.no
+47 67 11 21 00