Thermohall / Isolerte haller

Thermohall er vår egen, patenterte løsning for isolering av hall. Hallene leveres i ulike størrelser og med ulik tykkelse på isoleringen for å passe akkurat ditt behov!

Isolert plasthall

Utviklingen av vårt Thermohall-system startet for mange år siden. Målet var å lage et kostnadseffektivt, praktisk og miljøvennlig konsept for isolering av plasthall.

Løsningen ble Thermohall – et unikt system for isolering av haller. Dette er et system som gir store energibesparelser og er miljøvennlig både i produksjon og drift. Samtidig beskytter det mot vær og vind og kalde temperaturer.

Med Thermohalls unike løsninger unngår man kuldebroer og kondensproblemer.

Mange velger flere Thermohaller på samme sted.

Plasthall med lydisolering

Thermohall isolerer veldig godt mot lyd. Er du plaget med mye støy, kan disse hallene redusere støynivået betraktelig. Hallene passer derfor godt på steder som opplever mye støy, som flyplasser eller i nærheten av tung trafikk. Det finnes ulik størrelse på isolasjonen, som velges ut og tilpasses etter behov.

Som alle våre dukhaller er også Thermohall flyttbar.

Fordeler med Thermohall sammenlignet med andre isolerte plasthaller:

  • Patentert unik løsning
  • Isolasjon i brannklasse A1, som eneste i Norge
  • PVC i klasse B-S2, D0.
  • Tette isolasjonslommer, ingen fukt berører isolasjonen
  • Minimalt med kuldebroer
  • Svært formstabil i hardt vær
  • Tilfredsstiller kravene for lydgjennomgang
  • Svært få skjøter på kledningen av hallen
  • Rask og rimelig montering
En isolert Rubbhall kan tilpasses etter behov.

Hvorfor velge en isolert plasthall

Thermohall bevarer varmen om vinteren og holder varmen under kontroll på de varmeste dagene om sommeren. Derfor brukes denne type haller ofte som sportshall, produksjonshall, lagerhall og verkstedhall.

Hallen består av høy tetthet med ikke-brennbar glassull-isolasjon innkapslet i et solid PVC-stoff, designet og produsert i Norge.

Rubbhall har de høyeste kvalitetskravene i bransjen for vind og snølast. Alt materiale er av høyeste kvalitet og oppfyller alle de nyeste standardene.

En lydisolerende Rubbhall i Klåstad steinbrudd i Larvik.

Isolasjon og oppvarming

Tykkelsen på isolasjonen varierer fra 50 mm til 200 mm. Helt tett membrankonstruksjon reduserer varmetap og gjør at man unngår kondens og kuldebroer. Med et topp moderne klima-anlegg, er det svært enkelt å kontrollere temperaturen i en Thermohall. Løsningen egner seg meget godt for kjølehaller til fisk- og næringsmiddelindustrien.

Brannsikkerhet

Våre isolerte haller har en overlegen brannsikkerhet. Den ikke-brennbare glassull-isolasjonen, i kombinasjon med et flammehemmende lerret, forhindrer flammer i å feste seg til materialet, og forhindrer dermed spredning av brann.Den originale Rubbhallen.10 års garanti.Kvalitet i mer enn 50 år.