2024

Hörmann + Rubbhall = kvalitet

Velger du Rubbhall, velger du kvalitet. Hörmann er vår foretrukne leverandør av kvalitetsdører og porter – spesiallaget for å vare – år etter år.

Familiebedriften Hörmann er Europas ledende leverandør av porter og dører og har mer enn 85 års erfaring som spesialist innen bygningskomponenter. Hörmann er vår foretrukne leverandør av porter, og leverer porter og dører i meget høy kvalitet.

Merkekvalitet fra Tyskland – konstruert for lang levetid

Når vi leverer din hall er kvalitet det aller viktigste. Derfor er vi veldig glade for å samarbeide med denne tyske kvalitetsleverandøren. En Rubbhall er laget for å vare, år etter år, og Hörmanns produkter passer rett inn i våre kvalitetskrav.

Leddporter som varer

En industri-leddport er konstruert for å åpnes og lukkes, flere ganger daglig. Derfor er alle komponentene til porten mer robuste og slitesterke. Leddporten åpnes vertikalt og gir dermed bedre plass foran og bak porten.Den robuste konstruksjonen reduserer vedlikeholds- og servicekostnadene, i tillegg til at portene er plassbesparende og kan leveres med skreddersydde løsninger for alle bruksområder.

Les mer: Den originale Rubbhallen – hvorfor velge kopien når du kan velge originalen.