2023

Hvilken lagerhall bør jeg velge?

Vi har mange typer plasthaller, men hvilken bør du velge? Her har vi laget en liten oversikt over hva du bør tenke på når du skal velge din neste hall.

En lagerhall fra Rubbhall har en forventet levetid på over 30 år. Og vi er de eneste på markedet som tilbyr 10 års garanti. Det er derfor vi trygt kan stå bak uttrykket vi ofte bruker; når kvalitet og levetid spiller en rolle. Det er nemlig det vi i Rubbhall tilbyr deg som kunde; plasthaller av den ypperste kvalitet, og en levetid som gjør at du sparer både tid og penger – både i dag og i lang tid fremover.

Dette bør du tenke på når du skal kjøpe lagerhall

Lagerhallene til Rubbhall passer til det aller meste. Når du skal finne ut hvilken hall som passer best for deg og ditt bruk er det noen ting du bør tenke igjennom:

  1. Bruksområde
  2. Isolering fra vær og/eller lyd
  3. Dører, porter og andre tilpasninger

Usikker på om plasthall er rett valg for deg? Les våre 5 gode grunner for å kjøpe plasthall her.

Bruksområder for Rubbhall

Dette er kanskje det mest innlysende, samtidig som det er et viktig punkt du bør bruke litt tid på. Hva skal du bruke plasthallen din til? Skal det være store ting, som for eksempel transportbiler er det viktig å se på dører og lignene. Trengs det transportbånd, kraner eller kanskje dører plassert mange steder på hallen? Vi har mange ulike haller for lager og logistikk. I tillegg kan vi skreddersy hallen så den passer akkurat til deg og ditt behov. Vi har et dyktig designteam som tegner og lager løsninger du kanskje ikke har tenkt på tidligere. Alt for at hallen skal passe ditt bruk, og forenkle din hverdag.

Isolering av lagerhaller

Skal hallen isoleres eller ønsker dere en uisolert plasthall? Du bør tenke på isolering når det kommer til eventuell lydstøy og temperaturer. Hallene kan isoleres med 50, 100 eller 150 mm isolasjon. Les mer om våre patenterte isolasjonsløsning for plasthaller her. Vi hjelper deg med å velge rett isolering av din nye hall.

Isolert eller uisolert lagerhall – hva bør jeg velge?

Vi får mange spørsmål om hva forskjellen på en isolert og uisolert lagerhall er, og hva man bør velge på sin nye hall. En uisolert løsning vil være den rimeligste og enkleste løsningen. Her vil du få god beskyttelse mot vær og vind, og samtidig god beskyttelse. En isolert hall er som nevnt over et smart valg dersom lyddemping og/eller temperaturregulering er viktig. Kontakt oss så, vil vi rådføre deg på hvilken hall som vil passe best på ditt prosjekt.

Dører, porter og andre tilpasninger

Hvor mange dører, porter og andre tilpasninger trenger du på din lagerhall for at den skal fungere optimalt for ditt bruk? Her er det mye du kan velge mellom, og om du ikke finner akkurat den løsningen som passer på våre ferdige produkter, kan vi så klart lage egne løsninger og tilpasninger så de blir skreddersydd til å passe akkurat ditt behov.

Det er vi, Rubbhall Norge, som har den originale Rubbhallen. Det har vi hatt i over 50 år, og hvert år leverer vi kvalitetshaller til fornøyde kunder over hele landet. Det er vi veldig stolte av.

Lurer du på om Rubbhall er det rette valget for deg og din bedrift? La oss hjelpe deg med valget av din neste plasthall. Kontakt oss i dag!