2023

Kompleks produksjonshall til steinbrudd

Nylig leverte vi en svært innholdsrik produksjonshall til et steinbrudd i Larvik. Les mer om en av de mest komplekse plasthallene på markedet her!

Nylig leverte vi en svært innholdsrik produksjonshall til Larvikittblokka. Montert under krevende forhold, og med mange funksjonelle løsninger, har dette blitt en av de mest komplekse plasthallene på markedet!

Produksjonshall med mange løsninger

-Detaljene i denne hallen er helt unik, forteller salgssjef i Rubbhall, Øyvind Kristiansen. – Helt i fra starten av prosjektet har vi hatt stort fokus på de funksjonelle løsningene denne hallen skulle ha. Hallen er skreddersydd til fingerspissene, og er helt rå.

Den innholdsrike Rubbhallen har en gulvflate på 1770 kvadratmeter og har over 10 meter fri høyde under taket. Inne i hallen er det plassert en 40 tonns traverskran. Den inneholder også 3 singelwiresager, 1 multiwiresag, 1 steinknekke og et renseanlegg.

-Det har blitt montert et integrert vannoppsamling- og rennesystem i gulvet. I tillegg har vi montert LED-belysning, som er både kostnadsbesparende og miljøvennlig, forteller Kristiansen.  Veggene er isolert med 100 mm isolasjon og hallen har til sammen 10 porter, 4 dører og 6 store vinduer.

Optimale arbeidsforhold med Rubbhall

Hallen ble montert i en periode fra februar til desember, og gir arbeiderne i steinbruddet en optimal arbeidsdag. Et stort team fra våre søsterselskaper har vært med på prosjektet. Blant annet har CC Betong stått for alt av betongarbeid, og monteringen er nok en gang stødig gjennomført av Plamek.

– Det er en deilig følelse å gå rundt i den nye Rubbhallen og se hvor bra dette har blitt. Jeg har sett flere tilsvarende haller i vårt marked, og denne hallen er utvilsomt den som gir mest arbeidslyst og er mest innholdsrik. Det at det er en Thermohall® gjør at det ikke er mye gjenklang i arbeidet, samtidig som den er god på temperaturregulering og har super ventilasjon. Det er viktig for oss som setter HMS og arbeidsmiljø høyt, forteller driftssjef i Larvikittblokka, Jon Arild Hansen.

To Rubbhaller på kort tid

I løpet av de siste to årene har Rubbhall levert to store og funksjonelle haller til steinbruddene i Larvik.

– Da vi investerte i nye maskiner og utstyr til produksjon av Larvikittblokk var det et stort behov for nye produksjonshaller. Vi er så fornøyde med den forrige hallen fra Rubbhall, så det var aldri tvil om hvem som skulle levere hall nummer to, sier en fornøyd daglig leder i Larvikittblokka, Jan Henrik Hansen.

Vi takker for nok et spennende oppdrag! Se video av den innholdsrike Rubbhallen her:


Vi leverer kvalitetshaller over hele landet! Er du på jakt etter en fleksibel plasthall med lang levetid? Kontakt oss i dag! Les mer om hallene våre her.