Duken – den beste på markedet

Duken vi bruker på hallene våre kommer fra den franske produsenten Serge Ferrari, og blir ansett som den aller beste duken på markedet.

Den har en uslåelig kvalitet, med en dokumentert levetid på over 30 år! Duken er spesiallaget for å tåle krevende, norske værforhold.

FLEXLIGHT Perform 832 S2 gir en unik beskyttelse mot slitasje og UV-stråling. Den sikrer en meget lang levetid på dukhaller, selv på de hallene som står i værutsatte steder.

Serge Ferrari er de eneste produsentene som strekker garnet i duken under selve produksjonen. Dette gjøres før PVC-belegget legges på, og er en patentert metode som gir duken en suveren kvalitet. PVC-belegget beskytter mot UV-stråler, vær og vind.

I tillegg blir duken behandlet med en Low Wick-behandling som sikrer varig motstand mot de mest krevende miljøene som støv, forurensning, UV-stråling og lignende. I tillegg blir duken testet med hensyn til fasthet, forlengelse, styrke og bøyelighet. Det er duken som avgjør levetiden til en plasthall.

Duken er flammehemmende og selvslukkende i henhold til standarden EN 13501. Vekten på duken er 850/950 gram/m2. Det er her duken vår skiller seg ut – og gjør at levetiden blir såpass lang som den er.