FAQ

Er du på jakt etter en ny plasthall? Her får du oversikt over vanlige spørsmål vi får av kundene våre. Er det noe annet du lurer på ta gjerne kontakt, så hjelper vi deg videre!

Er du på jakt etter en ny plasthall? Her får du oversikt over vanlige spørsmål vi får av kundene våre. Er det noe annet du lurer på ta gjerne kontakt, så hjelper vi deg videre!

Oppfyller Rubbhall alle krav innen kvalitet, snø- og vindlast og brannsikkerhet?

Ja. Vi har vært sertifisert i henhold til ISO 9001 siden 1997. ISO 9001 angir kravene til kvalitetssikring som kan brukes på de fleste bedrifter. For å bli sertifisert i henhold til ISO 9001-standarder er det nødvendig å dokumentere all virksomhetspraksis og å vise at disse samsvarer med reglene i ISO 9001. Dokumentene blir deretter kontrollert for å sikre at de er passende og dekker alle aspekter av ISO 9001, og at selskapet følger dokumentasjonen tett.

Våre dukhaller er utformet i henhold til alle byggeforskrifter, inkludert minimum taklast, bakkens snølastkapasitet og vindlastkapasitet. Alle våre sveisede stålkonstruksjoner er varmgalvaniserte for å gi en overlegen korrosjonsbeskyttelse. I tillegg bruker vi PVC-belagt polyesterduk i beste kvalitet som møter alle brann- og sikkerhetstestingssertifiseringer.

Er stålkonstruksjonen uavhengig av duken? Hvor mye stål brukes? Er stålet varmgalvanisert?

Stålkontstruksjonen på Rubbhaller er uavhengige av duken. Rubbhall bruker mer stål enn noen andre i bransjen for å imøtekomme alle krav og gjeldende standarder. Vi varmgalvaniserer all stål for å forhindre korrosjon og rust, og for å øke levetiden på hele hallen. En etterproduksjon med varmgalvanisering av stålverket gir en overlegen korrosjonsbeskyttelse, samt at det minimerer vedlikeholdskostnader og sikrer lang varighet.

Hva slags duk blir brukt på Rubbhall?

Rubbhall bruker kun høykvalitetsduk fra den anerkjente produsenten Serge Ferrari. Duken har en forventet levetid på over 30 år, og blir sett på som den aller beste på markedet. Duken er testet med hensyn til strekkstyrke, forlengelse, rivestyrke, sprengningsstyrke, blafring og motstand mot bøyning i henhold til en rekke europeiske standarder. Duken er flammehemmende og selvslukkende. Les mer om duken vi bruker her.

Kan en montert Rubbhall endres, utvides eller flyttes?

Ja, alle Rubbhaller kan monteres for å være permanente, og de kan enkelt tilpasses for å møte endrede behov. Rubbhall kan enkelt utvides eller flyttes. Alle hallene våre kan flyttes rundt på tomter eller til andre steder etter behov. De kan også enkelt demonteres og lagres for fremtidig bruk på et nytt sted.

Vil kjøp av en Rubbhall gi kostnadsbesparelser i det lange løp?

Ja, Rubbhall tilbyr rimelige dukhall-løsninger med mange kostnadsbesparende fordeler. En av hovedfordelene er levetiden til hallene våre. Hallene er av høyeste kvalitet og er laget for å vare lenge. Stålet er varmgalvanisert, og krever ingen vedlikehold. PVC-duken vi bruker er svært slitesterk og kan vare i over 30 år! Duken er også enkel og rimelig å reparere. En eksisterende Rubbhall kan tilpasses eller flyttes for å passe dine behov.

Vi tilbyr også reparasjons- og vedlikeholdstjenester for å hjelpe kundene våre å få mest mulig ut av sin hall-investering.