2021

Nok en midlertidig brannstasjon i Oslo

Rubbhall og Renthall leverer enda en midlertidig brannstasjon i Oslo. Plasthallen har alle fasiliteter en brannstasjon trenger.

Rubbhall og Renthall leverer enda en midlertidig brannstasjon i Oslo.

Da Briskeby brannstasjon skulle totalrehabiliteres trengte Oslo brann- og redningsetat et nytt, midlertidig sted å være. Løsningen ble en plasthall fra Rubbhall og en leieavtale fra søsterselskapet vårt Renthall.  

Stasjonen er nummer to i rekken av midlertidige brannstasjoner i Oslo – begge er løsninger levert av Rubbhall og Renthall. Den første stasjonen ble ferdigstilt på Økern/Eikenga i mars 2020   

Plasthallen som er levert på Marienlyst har et fotavtrykk 500m2 og fire store porter i fronten. Hallen har alle fasiliteter en brannstasjon trenger – den inneholder blant annet oppstillingsplass til tre brannbiler, treningsrom og garderober. Det er også gode vaskemuligheter for bilene med eget vaskespor.

Leieavtalen strekker seg litt ut i 2022. En leieavtale var en perfekt løsning for brannvesenet i Oslo, som i løpet av de neste årene skal rehabilitere flere gamle stasjoner, samt bygge flere nye stasjoner i og rundt Oslo Sentrum.

De midlertidige hallene sørger for at beredskapen opprettholdes i arbeidsperioden. Hallen på Marienlyst tas bort når stasjonen på Briskeby er ferdig rehabilitert. 

Byggherre er Omsorgsbygg Oslo KF og bruker er Oslo Brann- og Redningsetat. 

Rubbhall og Renthall fullførte begge prosjektene i samarbeid med Thorendahl som hovedentreprenør.

Se alle våre fleksible plasthaller her