fbpx

Rubbhall og Renthall leverer enda en midlertidig brannstasjon i Oslo.

Da Briskeby brannstasjon skulle totalrehabiliteres trengte Oslo brann- og redningsetat et nytt, midlertidig sted å være. Løsningen ble en Rubbhall og en leieavtale fra søsterselskapet vårt Renthall.  

Stasjonen er nummer to i rekken av midlertidige brannstasjoner i Oslo – begge er løsninger levert av Rubbhall og Renthall. Den første stasjonen ble ferdigstilt på Økern/Eikenga i mars 2020   

Dukhallen som er levert på Marienlyst har et fotavtrykk 500m2 og fire store porter i fronten. Hallen har alle fasiliteter en brannstasjon trenger – den inneholder blant annet oppstillingsplass til tre brannbiler, treningsrom og garderober. Det er også gode vaskemuligheter for bilene med eget vaskespor.

Leieavtalen strekker seg litt ut i 2022. En leieavtale var en perfekt løsning for brannvesenet i Oslo, som i løpet av de neste årene skal rehabilitere flere gamle stasjoner, samt bygge flere nye stasjoner i og rundt Oslo Sentrum.

De midlertidige hallene sørger for at beredskapen opprettholdes i arbeidsperioden. Hallen på Marienlyst tas bort når stasjonen på Briskeby er ferdig rehabilitert. 

Byggherre er Omsorgsbygg Oslo KF og bruker er Oslo Brann- og Redningsetat. 

Rubbhall og Renthall fullførte begge prosjektene i samarbeid med Thorendahl som hovedentreprenør.

Se alle våre fleksible haller her

Hei, spør oss om det er
noe du lurer på!

Kontakt

Har du spørsmål om leie,
finansiering eller produkter?

Kontakt oss

post@rubb.no
+47 67 11 21 00