2020

Norrek Dypfrys AS valgte Rubbhall

Rubbhall fikk oppgaven med å utvikle en lagerløsning for frossenmat-produsenten Norrek.

Rubbhall AS fikk oppgaven med å utvikle en lagerløsning for frossenmat-spesialisten Norrek.

Temperaturkontroll var viktig for dette prosjektet og dermed ble 50mm isolert Thermohall® kledning valgt for a sikre stabil temperatur for matproduktene. Rubbhallen er 20m bred og 40m lang som gir god plass for Norreks operasjoner. Enkel adgang til hallen er sikret via to 4m x 4,5m dører i siden på hallen og en 5m x 4,5m dør i front.

Norrek er spesialister på dypfryste bær, frukt, grønnsaker, sopp og potetprodukter. De er basert i Helgeroa og på Hegdal ved Larvik. Ved anlegget på Hegdal bearbeides grønnsaker og potetprodukter. I dag vaskes grønnsaker og poteter før de går videre i produksjonen. Det positive med å flytte lageret innendørs er at de tar bedre vare på råvarene, får bedre lys og bedre arbeidsforhold for sine ansatte.

Dette vil til slutt gjøre Norrek enda bedre som produsent.

Norrek valgt en plasthall fra Rubbhall AS som ny produksjonshall på anlegget. Fra dette anlegget blir grønnsakene ført på transportbånd fra Rubbhallen til produksjonslokalet for vask og viderebehandling.

Claus Trodal Christensen, avdelingsleder for Norrek på Hegdal kontaktet i mai Øyvind Kristiansen, Key account Manager i Rubbhall AS og de satte igang prosessen med byggesøknad og utarbeidelse av Rubbhallen.

Prosjektleder fra Rubbhall, Fredrik Holmedal, tok så over prosjektet og har i godt samarbeid med kunden levert en hall som tilfredsstiller alle behov kunden har. Vårt søsterselskap Plamek har montert hallen, og vi kan se tilbake på nok et vellykket prosjekt i regi av Rubbhall AS.