Temperaturkontroll var viktig for dette prosjektet og dermed ble 50mm isolert Thermohall® kledning valgt for a sikre stabil temperatur for matproduktene. Rubbhallen er 20m bred og 40m lang som gir god plass for Norreks operasjoner. Enkel adgang til hallen er sikret via to 4m x 4,5m dører i siden på hallen og en 5m x 4,5m dør i front.
Norrek er spesialister på dypfryste bær, frukt, grønnsaker, sopp og potetprodukter. De er basert i Helgeroa og på Hegdal ved Larvik. Ved anlegget på Hegdal bearbeides grønnsaker og potetprodukter. I dag vaskes grønnsaker og poteter før de går videre i produksjonen. Det positive med å flytte lageret innendørs er at de tar bedre vare på råvarene og får en mer riktig og bedre tørr separering av jorden i rot – produktene, bedre lys og arbeidsforhold for sine ansatte.
Dette vil til slutt gjøre Norrek enda bedre som produsent.
Norrek valgt en hall fra Rubb AS hvor de nå monterer tørrsikte anlegget. Fra dette anlegget blir grønnsakene ført på transportbånd fra Rubbhallen til produksjonslokalet for vask og viderebehandling. Claus Trodal Christensen, Avdelingsleder for Norrek på Hegdal kontaktet i mai Øyvind Kristiansen, Key account Manager i Rubb AS og de igangsatte prosessen med bygge søk og design av Rubbhallen. Prosjektleder Fredrik Holmedal tok så over prosjektet og har i godt samarbeid med kunden levert en hall som tilfredsstiller alle behov kunden har. Vårt søsterselskap Plamek har montert hallen og vi kan se tilbake på nok et vellykket prosjekt i regi av Rubb AS.
© 2020 Rubb AS | Rubb AS er en del av Rubb Industries, som igjen er eid av Zurhaar & Rubb Group.
Hei, spør oss om det er
noe du lurer på!
Kontakt
Har du spørsmål om leie,
finansiering eller produkter?