fbpx

Grøntvedt Pelagic har utvidet sin produksjon og lagerkapasitet ved anskaffelse av en nok en thermohall fra Rubb AS.

Grøntvedt Pelagic på Ørland i Trøndelag er en av norges ledende produsenter av Sild og makrelll og eksporterer sin produkter til store deler av verden. Grøntvedt Pelagic valgte Rubb AS som leverandør av deres tredje kaldtlager/produksjons hall.

Rubb AS leverte I 2017 en 30m x 108 m x 5 m med 150mm isolasjon. Denne hallen er delt i to ulike temeratur soner ved bruk av en thermohall delevegg. I hallen modnes fisken på tønner som blir oppbevart i nøye kontroll av temperaturer ned til 2 grader celsius.

Grøntvedt utvidet I 2018 med ytterligere en thermohall fra Rubb AS. Denne hallen er 20m x 152 m x 5 m med samme isolasjonstykkelse. I denne er det to thermohall delevegger og 3 temperatur soner.

Den tredje og foreløpige siste thermohallen levert fra oss i Rubb AS er på 30m x 200m x 5m og inneholder 4 temperatursoner. I denne hallen er det i tillegg til lagerplass en egen produksjonsenhet.

Alle thermohall delevegger er levert med 100mm isolasjon og spesial dører som etterlever kundens krav til energieffektivitet.

Thermohallene levert av Rubb AS er ekstremt energi effektive, har kort byggetid og er perfekt til denne type kjølelager.

Hei, spør oss om det er
noe du lurer på!

Kontakt

Har du spørsmål om leie,
finansiering eller produkter?

Kontakt oss

post@rubb.no
+47 32 15 05 00