fbpx

2022

Ny og gammel Rubbhall koblet sammen i Drag

Nylig koblet vi sammen en ny og en gammel Rubbhall hos Quartz Corp. Den nye lagerhallen er på 25×32 meter, og er isolert med 100 mm isolasjon.

Nylig koblet vi en ny, isolert Thermohall® til en eksisterende Rubbhall for Quartz Corp, i Drag i Nord-Norge. Den nye Thermohallen er på 25×32 meter, og er isolert med 100 mm isolasjon. Hallen skal brukes til lagring av materialer.

Sveiset sammen

Det dyktige monteringsteamet fra Plamek – vårt søsterselskap – monterte og koblet hallene sammen raskt og effektivt. Forskjellen på størrelsene mellom bygningene ble løst ved å bruke en isolert overlapping som er sveiset på samme måte som ved standardskjøter.

Praktiske løsninger

Veggen på den eksisterende hallen fungerer nå som en skillevegg mellom de to hallene. Her var det også en 4×4 meter automatisk port som nå blir brukt som inngang mellom de to hallene. Til venstre i den nye hallen ble det installert en ny, automatisk port med en størrelse på 4x 4,5m. Totalt er det satt inn tre automatiske porter. Den tredje er en inngangsdør på 3,8 x 4,5 som er satt opp på høyre sidevegg. Det er også installert et integrert transportbånd inne i hallen som skal transportere produktene for videre bearbeiding.

Quartz Corps

Quartz Corps norske produksjonssted ligger i hjertet av Nord-Norge. Drag ligger langs den flotte Tysfjorden i Hamarøy kommune.

Kvarts er et viktig industrimineral med mange bruksområder. Det brukes blant annet til vanlig glass, komponenter som linser, optiske kabler, rør, tannfyllinger og i forskjellig kosmetikk.

Kvarts fra USA

Kvartsen som kommer til Drag er utvunnet i Spruce Pine i North Carolina, USA. Den sendes til det toppmoderne anlegget, hvor de har svært avanserte renseteknikker, for viderebehandling og rensing til 99,999 % SiO2-nivåer.

Vi gratulerer Quartz med en spennende, funksjonell og ny hall. Har du en hall du trenger å utvide? Kontakt oss i dag!

Er du på jakt etter ny plasthall? Våre haller passer til det meste, og settes fort opp. De krever lite vedlikehold, og står godt uansett vær – år etter år. Visste du at en Rubbhall faktisk har en forventet levetid på over 30 år? Dette gjør Rubbhall til en gunstig investering – i dag og i fremtiden.