Er du på jakt etter ny plasthall? Rubbhall har isolerte og uisolerte plasthaller til all slags bruk.

Lagerhall, produksjonshall eller sportshall – vi har utvalget!

Våre plasthaller brukes ofte som lagerhaller, produksjonshaller og bulkhaller. Vi leverer også haller til ulikt bruk innen olje- og gassektoren, i havneområder og på store industriområder. I tillegg har vi haller som fungerer veldig bra som sportshaller og ridehaller.

Hallene våre passer med andre ord til det aller meste. Lurer du på om Rubbhall er noe for deg og din bedrift? Les videre for å se alle fordelene du får ved å velge en plasthall fra oss.

Fleksible plasthaller til all slags bruk

Plasthallene våre er fleksible. Du kan få de akkurat som du vil! Hvor mange porter trenger du, skal det være vinduer, er det behov for ventilasjon? Vi skreddersyr hallen for deg og sørger for at den passer til akkurat det du har behov for.

Rubbhall kommer i både isolerte og uisolerte løsninger, kanskje det er behov for begge hos dere? Vi har mange kunder som har flere behov på samme tid. Se hvordan en av våre kunder løste dette med en stort dobbelhall som har både en isolert del – og en uisolert del, i en og samme hall EON ELEMENTER.

Visste du forresten at vår isolerte Thermohall også hjelper til med å redusere lydstøy? Den passer derfor veldig godt på flyplasser, byggeplasser og andre prosjekter som trenger å beskyttes mot støy.

En plasthall fra Rubbhall kan brukes til det meste. Isolerte løsninger gir god beskyttelse for vær, vind og uønsket støy.

5 gode grunner for å velge plasthall

Vurderer du en ny plasthall og lurer på om Rubbhall er noe for deg?  Mest sannsynlig er Rubbhalls plasthaller det rette valget, og det er mange grunner til å velge Rubbhall som din neste dukhall.

Under har vi samlet sammen 5 gode grunner til hvorfor din neste hall bør være en Rubbhall:

  • Fleksible løsninger

Mange velger våre hall-løsninger på grunn av de fleksible løsningene. Hallene kan settes opp på nesten alle underlag, de settes opp fort, og krever lite vedlikehold i etterkant.

  • Flyttbare haller

Alle hallene er våre er flyttbare. Vi har flyttet haller over hele landet! Er det behov for en ny hall på prosjektet kan den flyttes – uansett om det er på samme område eller et annet sted i landet.

  • 10 års garanti

Vi er de eneste på markedet med 10 års garanti på alle haller! Vi vet at kvaliteten på hallene vi leverer er i toppklasse, og har som eneste leverandør i Norge 10 års garanti på alle hallene våre.

  • Rask levering og montering

Hallene våre settes opp raskt og effektivt, og krever lite vedlikehold.

  • Levetid opptil 30 år

En plasthall fra Rubbhall har en levetid på opptil 30 år. Når du velger hall fra oss, velger du haller av beste kvalitet.

Hallene fra Rubbhall passer godt som produksjonshaller i gårdsbruk

Er det god kvalitet på duken på plasthaller?

Det er mange som spør oss om kvaliteten på duken vi bruker, og mange blir overrasket over hvor bra den egentlig er. Duken vår er spesiallaget for å tåle de mest krevende værforhold, og hallene våre blir ofte brukt på steder som har mye vær, som i havner og andre værutsatte områder.

Duken er laget på en måte som gir lite blafring. Den er meget stabil og gir suveren beskyttelse for vær og vind. Les mer om duken vi bruker her

Den originale Rubbhallen

Du har kanskje hørt Rubbhall som en betegnelse på dukhall og plasthall?

Det er vi, Rubbhall AS, som har den originale Rubbhallen. Det har vi hatt i over 50 år, og hvert år leverer vi kvalitets-dukhaller til fornøyde kunder landet over. Og det er vi ekstra stolte over.

Lurer du på om Rubbhall er det rette valget for deg og din bedrift? Kontakt oss i dag, så hjelper vi deg med å finne det ut!