fbpx

Kværner valgte en hall-løsning fra Renthall og Rubbhall da de trengte ny hall til sitt Hywind Tampen-prosjekt – verdens første flytende vindpark.

Hywind Tampen er et flytende vindkraftprosjekt med en kapasitet på 88 MW, som etter planen skal forsyne feltvirksomheten på Snorre og Gullfaks i Nordsjøen med elektrisk kraft. Dette vil bli den første flytende vindparken i verden som leverer strøm til olje- og gassplattformer til havs.

Den flytende vindparken vil bestå av elleve vindturbiner, basert på en av Equinors havvindteknologier, Hywind. Vindparken vil ha en samlet kapasitet på 88 MW, og antas å kunne dekke om lag 35 prosent av det årlige elektriske kraftbehovet på de fem plattformene Snorre A og B og Gullfaks A, B og C. I perioder med kraftig vind, vil denne prosentandelen bli vesentlig høyere. (https://www.equinor.com/no/what-we-do/hywind-tampen.html)

Hallen ligger i Viksfjord på vestlandet og er en FXF 15x30x5 isolert Rubbhall. Den har 50 mm Thermohall-isolasjon, 7,5 kW varme og 250 lux belysning. I tillegg har den en 6×5 meter port i tillegg til inngangsdør.

Den nye Rubbhallen har en feksibel leieavtale med vårt søsterselskap Renthall.

Hei, spør oss om det er
noe du lurer på!

Kontakt

Har du spørsmål om leie,
finansiering eller produkter?

Kontakt oss

post@rubb.no
+47 67 11 21 00