Aaltvedt

Ny Rubbhall hos Aaltvedt Betong. Dette er nummer to i rekken vi leverer til steinprodusenten i Skien.

Aaltvedt har nok en gang valgt Rubbhall som leverandør av ny lagerhall. Dette er den 2. Rubbhallen hos steinprodusenten i Skien, og det er en imponerende hall som tilbyr en rekke funksjoner for effektiv drift.

Aaltvedt er en kjent leverandør av produkter innen betong og utemiljø som leverer blant annet beleggingsstein, utendørs fliser og støttemurer. Aaltvedt hadde behov for en ny hall i forbindelse med deres produksjon av miljøbriketter. Dette er et spennende prosjekt hvor miljøbriketter lages av forskjellig restavfall ved å forbrenne avfall i forbrenningsovner.

Hallen er en RH 30x60x6. Den er isolert med 100 mm duk og er levert med en innvendig isolert skillevegg med 50 mm glassull.

Hallen er utstyrt med avanserte og funksjonelle portsystemer for enkel tilgang og sikkerhet. To motoriserte industrielle leddheiseporter med fjernkontroll, plassert i gavlveggen, tilbyr stor fleksibilitet. I tillegg til dette er det en ekstra motorisert industriell leddheiseport i langveggen, komplett med takoverbygg for beskyttelse mot vær og vind. En manuell foldeport på 4×4 meter i langveggen gir ytterligere tilgangspunkter. Det er også installert 2 gangdører.

For å gjøre produksjonen enklere ble det også satt opp en mindre hall på utsiden av hovedhallen. Denne hallen er 12x9x6, og er designet for å tilrettelegge for nøyaktig og effektiv håndtering av råmaterialer. Med en stor åpning på 8×5,5 meter i gavlveggen, utstyrt med duk og wire for enkel lukking og åpning, sikrer denne hallen en smidig og effektiv arbeidsdag.

Vi er stolte av å levere nok en kvalitetshall til Aaltvedt!