Lagerhall Findus

Ny lagerhall hos Findus! Denne hallen har mange gode funksjoner og detaljer, og er blant annet utstyrt med tre store kjøreporter.

I Tønsberg ligger en av fabrikkene til Findus. Fabrikken er Norges største Pommes Frites-fabrikk! I tillegg til Pommes Frites produseres det grønnsaker og noe ferdigretter – ca. 50 000 tonn produseres her årlig.

Findus hadde behov for å dekke til grønnsakene før de skulle inn i produksjon. Det sto en eldre, ventilert hall på stedet tidligere. Denne ble tatt ned, og ny hall ble montert opp. På den nye hallen var behovet før høye porter viktig, for å gi plass til store lastebiler som kommer med grønnsakene. I tillegg til å sikre tilstrekkelig plass for transport av grønnsaker, var HMS en prioritet for Findus. Derfor ble det installert takoverbygg over portene for å hindre snøras, og ventilasjon i gavl-veggene for å sikre god luftkvalitet inne i hallen.

Rubbhallen er utstyrt med fem porter i sideveggene for enkel lasting og lossing, to gangdører, samt fire varmevifter for å opprettholde gode arbeidsforhold selv under kaldere værforhold. Belysning på 250 lux sikrer godt lys inne i hallen, mens en skillevegg med port gir fleksibilitet og muligheter for å organisere produksjonsområdet etter behov.