fbpx

Ulstein Betongindustri

Haddal, Norge Ulstein Betongindustri AS har nylig fått montert en Rubbhall ved sin base i Haddal. Hallen er ventilert og levert med en standard 4m x 4m skyveport. Hallen brukes til lager. På samme område har Rubb også tidligere montert en 20m bred x 40m lang Thermohall. Ulstein Betongindustri AS driver innen bygg- og anleggsbransjen. […]

Haddal, Norge

Ulstein Betongindustri AS har nylig fått montert en Rubbhall ved sin base i Haddal. Hallen er ventilert og levert med en standard 4m x 4m skyveport. Hallen brukes til lager. På samme område har Rubb også tidligere montert en 20m bred x 40m lang Thermohall. Ulstein Betongindustri AS driver innen bygg- og anleggsbransjen.

De har i 50 år levert produkter og tjenester til privatmarkedet, bedrifter, stat og kommuner i distriktet. Bedriften har eigen betongblandestasjon, knuseverk og tørrdokk m/ kaianlegg.

Ulstein Betongindustri leverer entreprenørtjenester innen grunn- og betongarbeid og har en moderne maskinpark og utstyr for de fleste type oppdrag innen bransjen. Produksjon av flytende betongkonstruksjoner er en viktig del av verksemden.