2023

Ridehall fra Rubbhall – gode rideforhold uansett vær!

Rubbhall passer perfekt som ridehall! Hos Stall Siggerud på Ås leverte vi nylig en ridehall i toppklasse til glede for både hest og rytter.

Vi i Rubbhall har laget haller siden 1968, og hvert år setter vi opp nye ridehaller til glede for både hest og rytter i hele landet. Hos Stall Siggerud på Ås har vi levert en ridehall i toppklasse!

Ridehall fra Rubbhall
Ridehallen på Ås rideskole

Plasthall som førsteklasses rideanlegg

Hallen er spesiallaget for å oppfylle alle ønsker rideskolen hadde, blant annet god takhøyde. 4,8 meter blir ofte sett på som minimum vegghøyde for ridehaller. Rideskolen på Ås valgte 6 meter høye vegger på hallen sin, noe som virkelig gjør denne hallen til et førsteklasses rideanlegg. Ridehallen er 25 meter bred og 39 meter lang.

Høye vegger og god takhøyde gir gode forhold for sprangridning – og gjør samtidig hallen flott og luftig.  Rideskolen valgte også å sette inn en ekstra dør i hallen for et mer naturlig lys.

Vi installerte i tillegg ytterligere belysning for et lyst og trygt treningsmiljø. Det ble også satt opp en ekstra dør ved inngangen for fotgjengere. Denne hallen har med andre ord mange smarte, spesiallagde løsninger! Det er også montert et stort treningsspeil på veggen.

Ridehall fra Rubbhall innendørs. Stort treningsspeil på veggen
Et stort treningsspeil er montert på veggen

Isolerte ridehaller

Ridehallen på Ås er isolert med 150 mm Thermohall. Thermohall er vårt patenterte isolasjonssystem. Den isolerte hallen er temperaturregulerende. Den holder både hest og rytter varme om vinteren, og kalde på de varmeste dagene. Thermohall er også lydisolerende.

I en ridehall med mye sand og støv, er god ventilasjon viktig. Hallene våre har et kraftig ventilasjonssystem for å sikre trygg og behagelig ridning.

Haller tilpasset etter behov

Alle våre ridehus kan spesialtilpasses etter behov. Vi hjelper deg med å utvikle hallen så den passer alle dine krav og ønsker.

Hallene våre har mange fordeler. De monteres raskt, krever lite vedlikehold og er utrolig fleksible. Et ridehus fra Rubbhall sikrer gode treningsforhold året rundt – i mange år fremover. Vi har 10 års garanti på alle haller, og duken vi bruker har en forventet levetid på over 30 år! Les mer om fordelene med en Rubbhall her.

Ridehallene våre beskytter godt mot vær og vind, og gir gode treningsforhold året rundt, uansett vær og sesong. Hallene kommer både isolerte og uisolerte. I Sandefjord leverte vi nylig denne hallen til fornøyde kunder.

Kontakt oss i dag, så hjelper vi deg med å finne ny ridehall til din stall!

Se vårt store utvalg av Rubbhaller her!

Les mer om ridehall her