fbpx

Rubbhall passer perfekt som ridehall! Vi har laget haller siden 1968, og hvert år setter vi opp nye ridehaller til glede for både hest og rytter i hele landet.

Hallene våre har mange fordeler. De monteres raskt, krever lite vedlikehold og er utrolig fleksible. Et ridehus fra Rubbhall sikrer gode treningsforhold året rundt – i mange år fremover. Vi har 10 års garanti på alle haller, og duken vi bruker har en forventet levetid på opptil 30 år! Les mer om fordelene med en Rubbhall her.  

Ridehallene våre beskytter godt mot vær og vind, og gir gode treningsforhold året rundt, uansett vær og sesong. Hallene kommer både isolerte og uisolerte.

Se hele vårt store utvalg av Rubbhaller her

Ny Rubbhall på Ås rideskole 

På Ås rideskole har vi levert en ridehall i toppklasse! Ridehallen er 25 meter bred og 39 meter lang.

Hallen er spesiallaget for å oppfylle alle ønsker rideskolen hadde, blant annet god takhøyde. 4,8 meter blir ofte sett på som minimum vegghøyde for ridehaller. Rideskolen på Ås valgte 6 meter høye vegger på hallen sin, noe som virkelig gjør denne hallen til et førsteklasses rideanlegg.

Høye vegger og god takhøyde gir gode forhold for sprangridning – og gjør samtidig hallen flott og luftig.  Rideskolen valgte også å sette inn en ekstra dør i hallen for et mer naturlig lys.

Vi installerte i tillegg ytterligere belysning for et lyst og trygt treningsmiljø. Det ble også satt opp en ekstra dør ved inngangen for fotgjengere. Denne hallen har med andre ord mange smarte, spesiallagde løsninger! Det er også montert et stort treningsspeil på veggen.

Alle våre ridehus kan spesialtilpasses etter behov. Vi hjelper deg med å utvikle hallen så den passer alle dine krav og ønsker.

Isolerte ridehaller

Ridehallen på Ås er isolert med 150 mm Thermohall. Thermohall er vårt patenterte isolasjonssystem. Den isolerte hallen er temperaturregulerende. Den holder både hest og rytter varme om vinteren, og kalde på de varmeste dagene. Thermohall er også lydisolerende.

I en ridehall med mye sand og støv, er god ventilasjon viktig. Hallene våre har et kraftig ventilasjonssystem for å sikre trygg og behagelig ridning.

Rubbhall er fleksible haller som gir fleksible løsninger tilpasset behov.

Kontakt oss i dag, så hjelper vi deg med å finne ny ridehall til din stall!

Hei, spør oss om det er
noe du lurer på!

Kontakt

Har du spørsmål om leie,
finansiering eller produkter?

Kontakt oss

post@rubb.no
+47 67 11 21 00