2020

Rubbhall leverer en midlertidig brannstasjon til Oslo kommune i samarbeid med Renthall

Rubbhall og Renthall har hjulpet til å støtte brannvesenet i Oslo ved å tilby en midlertidig brannstasjon.

Rubbhall og Renthall har hjulpet til å støtte brannvesenet i Norge ved å tilby en midlertidig brannstasjon.

Tore Fredriksen, administrerende direktør i Eiendomsforvaltningsselskapet Omsorgsbygg, kommenterte: «Vi ble stilt overfor en reell utfordring med å etablere både en sentralstasjon og en sentral brannstasjon, samtidig som vi ivaretok brannvesenets evner og kapasitet i Oslo by.» Løsningen var å bygge en midlertidig brannstasjon på Eikenga for å dekke Bryn brannstasjons nedslagsfelt.

Rubbhallen ble bygget i februar og er allerede i bruk. Etter at sentralstasjonen er ferdig i 2023, vil Eikenga brannstasjon bli demobilisert.

Denne dukhallen måler 34 m bred x 34 m lang og inkluderer seks dører i frontgavlen, som hver måler 4 m bred x 5 m høy. Den midlertidige brannstasjonsbygningen har plass til fem brannbiler og et vaske- / rengjøringsområde.

Det er også et treningsstudio og vaskemuligheter for personalet. En hall fra Rubbhall, sammen med Renthall sine fleksible leieløsninger har vist seg å være den perfekte løsningen for brannvesenets behov.

Rubbhall og Renthall fullførte dette prosjektet i samarbeid med Thorendahl som hovedentreprenør. Dette forholdet vil fortsette i hele 2020, med Rubbhall og Renthall som også skal sette opp enda en midlertidig brannstasjon i Suhms gate i Oslo, for eiendomsforvaltningsselskapet Omsorgsbygg.

Les mer om våre fleksible dukhaller her