fbpx

Rubbhall og Renthall har hjulpet til å støtte brannvesenet i Norge ved å tilby en midlertidig brannstasjon.

Tore Fredriksen, administrerende direktør i Eiendomsforvaltningsselskapet Omsorgsbygg, kommenterte: «Vi ble stilt overfor en reell utfordring med å etablere både en sentralstasjon og en sentral brannstasjon, samtidig som vi ivaretok brannvesenets evner og kapasitet i Oslo by.» Løsningen var å bygge en midlertidig brannstasjon på Eikenga for å dekke Bryn brannstasjons nedslagsfelt.

Rubbhallen ble bygget i februar og er allerede i bruk. Etter at sentralstasjonen er ferdig i 2023, vil Eikenga brannstasjon bli demobilisert.

Denne dukhallen måler 34 m bred x 34 m lang og inkluderer seks dører i frontgavlen, som hver måler 4 m bred x 5 m høy. Den midlertidige brannstasjonsbygningen har plass til fem brannbiler og et vaske- / rengjøringsområde.

Det er også et treningsstudio og vaskemuligheter for personalet. En hall fra Rubbhall, sammen med Renthall sine fleksible leieløsninger har vist seg å være den perfekte løsningen for brannvesenets behov.

Rubbhall og Renthall fullførte dette prosjektet i samarbeid med Thorendahl som hovedentreprenør. Dette forholdet vil fortsette i hele 2020, med Rubbhall og Renthall som også skal sette opp enda en midlertidig brannstasjon i Suhms gate i Oslo, for eiendomsforvaltningsselskapet Omsorgsbygg.

Les mer om våre fleksible dukhaller her

Hei, spør oss om det er
noe du lurer på!

Kontakt

Har du spørsmål om leie,
finansiering eller produkter?

Kontakt oss

post@rubb.no
+47 67 11 21 00