2022

Rubbhall i vekst – ny KAM straks på plass

Rubbhall Norge opplever sterk vekst, og straks er ny KAM (Key Account Manager) på plass.

-Vi har gleden av å informere om at en ny KAM veldig snart er på plass hos. Vi gleder oss masse, sier Erik Storhaug, daglig leder i Rubbhall.

Vi tok en rask prat med den nye KAM-en, Richard Lycke, som tok en pause fra kjøkkenmonteringen da vi ringte. Han er nemlig i gang med oppussingen av et gammelt hus fra 1880 i Sandefjord, som han pusser opp sammen med forloveden sin, Marit.

-Rubbhall er et utrolig spennende produkt, og er noe jeg virkelig ser frem til å jobbe med. Jeg gleder meg til å bistå kunder med min kunnskap, og hjelpe de med å velge rett hall til sitt behov, sier Richard.

Han kan fortelle at han har lang erfaring fra ulike sider innen møbel-og byggevarebransjen, hvor har han vært siden 2004. Sist som salgssjef i CPG Norway, og før det mange år i Steni og Uzin Utz Group.

-Jeg gleder meg til oppstart, og er veldig klar for å bli kjent med Rubbhall, kunder og kollegaer, sier Richard. – Med gode kollegaer og muligheten til å jobbe med markedets beste haller kan ikke dette bli annet enn bra!

Fra 1. september er Richard på plass for å hjelpe nye og gamle kunder.

Velkommen til Rubbhall, Richard – og lykke til i ny jobb!

Richard kan du nå på telefon +47 46851530 eller e-post: richard.lycke@rubb.no