2022

Rubbhall leverer hall nummer 4 til Rosenberg Worley

Rosenberg Worley har nok en gang valgt Rubbhall som leverandør av ny lagerhall. Nylig satte vi opp hall nummer 4 på verftet i Stavanger.

Rosenberg Worley, et norsk selskap som spesialiserer seg på å designe og bygge eiendeler for offshore-industrien, har nok en gang valgt Rubbhall AS som leverandør av sin nyeste lagerhall.

Den nye Rubbhallen er satt opp på deres verft i Stavanger. Hallen er 20×50 meter med 6 meter sidevegg. Dette er den fjerde hallen Rubbhall leverer til Worley.

Hallen er fullt utstyrt med 50 mm Thermohall®-isolasjon, vår patenterte isolasjonsløsning for haller. Den har også 250 lux belysning, 9kW oppvarming, elektrisitet og avfuktere.

Når det gjelder adkomst har hallen to 8×5 meter dører plassert i sideveggen, i tillegg til to innganger.

Rosenberg Worley valgte å dra nytte av Rubbhalls fleksible finansiering og leier det siste bygget med en 24-måneders leiekontrakt med Renthall, vårt søsterselskap som spesialiserer seg på utleie av fleksible haller.

Vi er stolte av å levere nok en kvalitetshall til Worley, og ser frem til flere spennende prosjekter i fremtiden!

Våre haller er fleksible og kan leveres i ulike størrelser etter behov. Hos Eon elementer har vi laget en dobbel-hall som består av både en isolert del og en uisolert del.

Se alle våre lagerhaller her