2024

Rubbhall – lokal produksjon, uslåelig erfaring

Rubbhall – høy kvalitet og de aller beste hall-løsningene.

Rubbhall ble startet på Rubbestadneset i Hordaland i 1965. Formålet den gang var å utvikle en dukhall som kunne tåle de mest ekstreme værforholdene på Vestlandet. Det klarte vi. I dag er Rubbhall en anerkjent og ledende leverandør av dukhaller og plasthaller over hele verden. Med fokus på høy kvalitet og lokal produksjon er vårt mål å levere de aller beste hall-løsningene på markedet.

Plasthaller i nesten 60 år

Gjennom mange års erfaring har vi blitt eksperter på å håndtere komplekse og unike prosjekter. Vi har utviklet oss til et globalt anerkjent selskap, og vi leverer haller av høy kvalitet som er sikre, solide, praktiske, innovative og langvarige. Vi fokuserer på høy kvalitet, og dette er gjennomgående i alle våre aktiviteter rundt om i verden.

Les mer: Ny Rubbhall hos Aaltvedt Betong

Team Krøderen

I hjertet av Krøderen finner du kjernen av Rubbhall – en dedikert gruppe mennesker som hver dag jobber for å levere kvalitetsløsninger til bedrifter over hele Norge. I vårt eget produksjonslokale på Krøderen finner du de fleste, her har vi både designere, dukprodusenter og prosjektledere. Vi hjelper deg med det du trenger for å få en hall som passer din bedrifts behov aller best.

Menneskene

Vi er mange i Rubbhall som hver dag jobber for at hallene blir levert med kvalitet. I vårt eget produksjonslokale på Krøderen finner du de fleste, her har vi både designere, dukprodusenter og prosjektledere. Når du kjøper hall fra oss blir du tildelt en dedikert og erfaren prosjektleder som finner de beste løsningene, sikrer effektiv gjennomføring, og bistår deg gjennom hele byggeprosessen fra salgsfase til overtakelse.

Fabrikken

Vi har en egen fabrikk! Her spesialtilpasser vi og produserer kvalitetsduker. Duken vår blir levert av den franske produsentet Serge Ferrari som har sørget for den beste kvaliteten i mange år.

Monteringsselskapet

På Krøderen holder også vårt eminente monteringsselskap Plamek til. Plamek monterer Rubbhaller i hele landet, og er vårt førstevalg når det kommer til monteringsjobber.

Rubbhall – fleksible og kostnadseffektive plasthaller

Våre hall-løsninger gir deg en unik fleksibilitet innen design; de kan tilpasses, utvides, er flyttbare rundt på området, de kan demonteres, pusses opp, eller pakkes bort og lagres for senere bruk eller videresalg.

Ved valg av våre produkter vil du spare penger over tid. Lave kostnader ved anskaffelse, lave vedlikeholdskostnader og lang levetid er bare noen av fordelene med Rubbhall.

Alle våre haller er enkle å flytte, og derfor er kjøp av en Rubbhall en svært god investering som kan selges videre eller brukes på ulike prosjekter uansett hvor i landet de er.

Vi gleder oss til å bistå deg i ditt neste prosjekt!