2022

Spennende Rubbhall på Elverum

Nylig leverte vi en spennende plasthall på Elverum. Hallen er satt opp langs hovedveien, og er et skikkelig blikkfang for alle som passerer.

Rubbhallen som er satt opp er 20×50 meter, og brukes til å huse campingvogner og bobiler. Hallen er isolert med 100 mm Thermohall-isolasjon som gir bra innemiljø hele året. På hallen er det montert store lysskilt både foran og bak, som lyser opp og er et blikkfang for passerende biler hele døgnet.

-Hallen er satt opp for Bekkevold Eiendom, som er svært fornøyd med hallen, forteller Øyvind Kristiansen fra Rubbhall. -En hall fra Rubbhall kan brukes til det aller meste og nylig ble den nye hallen på Elverum brukt som konsertlokale for over 2000 gjester, forteller han.

At Rubbhallen skaper synlighet for kunden er det ingen tvil om. – Hallen ligger nær hovedveien som har flere tusen biler passerende hver måned. Og med et fantastisk lysskilt blir den sett både dag og natt, sier Øyvind.

Hallen ble montert av et dyktig montertingsteam fra Plamek.

Er du på jakt etter en plasthall som kan beskytte ditt produkt? Kontakt oss i dag, så finner vi en løsning som passer for deg.

Vi har mange ulike haller, se oversikt over alle våre plasthaller her.