2016

Thermohall levert i tide før første snøfall

Rubb AS har levert en Thermohall med kundetilpasset design til bearbeiding av treverk. Hallen ble ferdigstilt på kort tid og før første snøfall i området. Rubb AS vant kontrakten for spesial tilpasset Thermohall på 25 meter bredde og 40 meter lengde med 6 meter høye sidevegger. Montasjen startet i oktober og ble avsluttet i løpet […]

Rubb AS har levert en Thermohall med kundetilpasset design til bearbeiding av treverk. Hallen ble ferdigstilt på kort tid og før første snøfall i området.

Rubb AS vant kontrakten for spesial tilpasset Thermohall på 25 meter bredde og 40 meter lengde med 6 meter høye sidevegger. Montasjen startet i oktober og ble avsluttet i løpet av få uker. Torpa Sag AS er et sagbruk spesialisert innen produksjon av bindingsverksrammer, dragere og søyler m.m. Selskapet produserer også forskjellige profiler og treverk til restaurering av verneverdige bygninger.

Rubb AS har vært involvert I en rekke utforminger av kundetilpassede løsninger og har levert mange spesialtilpassede Thermohaller og ventilerte haller med tilsvarende design. En spesial funksjon inkluderer det fritthengende taket som stikker 4 meter ut fra selve bygningskroppen uten bærende søyler.

Hallen ble montert av Hallmaker Byggservice på asfalt og den tilfredsstiller alle krav til den store snølasten i området Nord Torpa Alle Thermohaller fra Rubb AS er isolert med Glava Proff 34, ubrennbar isolasjon som isolerer 9% bedre enn tradisjonell isolasjon.

Rubb tilfredsstilte kundens krav og forventninger til ferdigstillelse av hallen før snøen legger seg I området. Den siste arbeidsoppgaven som ble utført var festing av mark kappen til asfalten med varm bek/tjære. Bekingen var ferdig kun timer før snøen la seg i dalen.

Per Arne Jostad, eier av Torpa Sag AS, uttaler: “Rubb AS har lever en fleksibel Thermohall av ypperste kvalitet til avtalt tid, og alle våre forventninger og krav ble oppfylt. Vi har nå et flott anlegg til vår produksjon av treverk som vil bidra sterkt til å øke kvaliteten til våre kunder. Tusen takk, Rubb!”