Om oss

Med over 50 års erfaring har vi i Rubbhall opparbeidet oss en unik kompetanse, og vi tilbyr fleksible dukhaller til nesten all slags bruk. Vårt mål er å levere de beste hall-løsningene på markedet, både permanente og midlertidige.

Utvalget vårt er enormt. Vi leverer blant annet lagringshaller, sportshaller, militære hangarer og havnelager. Med fleksible og skreddersydde løsninger møter vi ditt behov uansett hva det måtte være.

Med fra start

Vi er til stede gjennom hele ditt byggeprosjekt. Gjennom design, produksjon og installasjon av hallen følger vi prosjektet fra start til slutt, med fokus på kvalitet i alle ledd. Vi kan tilby skreddersydde løsninger eller et utvalg av standardhaller for å møte dine spesifikke behov. Vi i Rubb er stolte av vår oppfølging og kundeservice både før, under og etter at salget er fullført.

Globalt selskap

Rubbhall har opparbeidet seg lang erfaring og stor anseelse i bransjen med å håndtere vanskelige og unike prosjekter. Vi har vokst til et globalt, respektert selskap, og det er vår oppgave å tilby høy kvalitet, trygge, sterke, praktiske, nyskapende og langvarige hall-løsninger, som er utviklet for å inspirere og hjelpe din virksomhet til å vokse.

Våre miljøvennlige plasthaller har en rekke fordeler som vi streber etter å utvikle videre gjennom kontinuerlig forskning og forbedring av våre produkter.

Fleksible og kostnadseffektive haller

Våre hall-løsninger gir deg en unik fleksibilitet innen design; de kan tilpasses, utvides, er flyttbare rundt på området, de kan demonteres, pusses opp, eller pakkes bort og lagres for senere bruk eller videresalg.

Ved valg av våre produkter vil du spare penger over tid. Lave kostnader ved anskaffelse, lave vedlikeholdskostnader og lang levetid er bare noen av fordelene med våre hall-løsninger.

Alle våre haller er enkle å flytte, og derfor er kjøp av en Rubbhall en svært god investering som kan selges videre eller brukes på ulike prosjekter uansett hvor i landet de er.

Vi gleder oss til å bistå deg i ditt neste prosjekt!

Sertifiseringer

Vi har følgende sertifiseringer: