Vår historie

Rubbhall er en anerkjent og ledende leverandør av dukhaller over hele verden. Vårt mål er å levere de beste hall-løsningene på markedet. Vi fokuserer på høy kvalitet, og dette er gjennomgående i alle våre aktiviteter rundt om i verden.

Rubbhall ble startet på Rubbestadneset i Hordaland i 1965. Formålet var å utvikle en dukhall for de ekstreme værforholdene på Vestlandet. Og det har vi klart. Hallene våre står støtt, uansett vær. Fra Rubbestadneset startet eventyret med Rubbhall og nå finner du oss nå over hele verden. Fra USA til Polen, England og Norge. Felles for alle stedene er utfordrende vær, vind og temperatursvingninger.

Poseidon – værguden for vær og vind

Alt dette gjenspeiler seg også i logoen vår. Den er et kvalitetstegn og det er ikke uten grunn at den inneholder selveste trident-spydet til Poseidon. Poseidon var den greske guden for sjø, jordskjelv og storm, og alle våre haller er bygd for å tåle Poseidons herjinger.

Globalt selskap

Rubbhall har opparbeidet seg lang erfaring og stor anseelse i bransjen med å håndtere vanskelige og unike prosjekter. Vi har vokst til et globalt, respektert selskap, og det er vår oppgave å tilby høy kvalitet, trygge, sterke, praktiske, nyskapende og langvarige hall-løsninger som er utviklet for å inspirere og hjelpe din virksomhet til å vokse.

Våre miljøvennlige plasthaller har en rekke fordeler som vi streber etter å utvikle videre gjennom kontinuerlig forskning og forbedring av våre produkter.