2023

Vi bygger din vaskehall

Med fleksible og skreddersydde løsninger bygger vi din neste vaskehall.

Vi bygger din vaskehall. Med Rubbhall får du en fleksibel og god hall-løsning, som i tillegg er flyttbar!

Vaskehall fra Rubbhall er et populært valg innen buss- og transportnæringen. – Rubbhall passer perfekt som vaskehall, forteller salgssjef i Rubbhall, Øyvind Kristiansen. – Med lavere driftskostnader er det mange som ser fordelene med å bruke denne type bygg som vaskehall, sier han.

Fordelene med Rubbhall er mange. Rask montering, spesialtilpassete løsninger og lite vedlikehold er bare noen. I tillegg er en Rubbhall flyttbar. Det betyr at du – ved behov – kan flytte hallen fra et sted til et annet. – En vaskehall fra Rubbhall er en svært fleksibel løsning som også kan flyttes ved behov. Hallene har kort byggetid og lang levetid. Vi kan spesialtilpasse hallen til å passe alle behov, uansett hva det måtte være, sier Øyvind.

Vaskeanlegg for transportnæringen

Transportnæringen er i stadig utvikling, og det utvikles hele tiden nye løsninger for å følge endringene. En vaskehall fra Rubbhall gir en trygg og effektiv måte å holde busser og andre kjøretøy rene og godt vedlikeholdt på. – Vi ser en økt forespørsel fra transportnæringen etter denne type haller, sier Øyvind. – Vi har levert flere vaskehaller de siste årene, og skal levere enda flere dette året.

Rubbhall har levert kvalitetshaller i over 50 år. Hallene har 10 års garanti og en forventet levetid på over 30 år. Plasthaller har lavere pris, enklere grunnarbeid og ikke minst en mye bedre fleksibilitet enn konvensjonelle bygg.

Velg Rubbhall som din neste vaskehall! Kontakt oss i dag for mer informasjon.